καλημερα συντροφοι,χθες πηρα την βαλεντινα απο το mamba,επαθα την πλακα μου !!!! η εντυπωσεις πολυ καλες !! καταρχην ειναι σαν να βγαινεις ραντεβου με την γκομενα σου η ας πουμε να εχεις μια σαν ελευθερη σχεση !! καμια σχεση με βιζιτα !!! σου δινει την εντυπωση απο την αρχη ως το τελος οτι απλα ηρθε να περασει καλα και αυτη και εσυ χωρις ιχνος επαγγελματισμου !! ακομα και τα λεφτα της τα δινεις οταν φευγεις και ακομα και αυτο δεν στο ζηταει μονη της !!! απιστευτη. βρεθηκαμε πλατεια καραισκακη την πηρα με το αμαξι και πηγαμε χοτελ στο bill πολυ καλο χοτελ 20ε 4 ωρες και μεσα πολυ καλο...κατσαμε 2 ωρες και εγω της ειπα να φυγουμε...αν δεν το ελεγα υσως καθομασταν και παρα πανω !!απο εμφανιση ειναι ομορφη γυναικα στο προσωπο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο μια απλη καθημερινη γυναικα οπως και απλα ντυμενη ηρθε σαν μια πολυ απλη γυναικα !! που ας πουμε δεν της διχνεις προσοχη ιδιαιτερη !! μολις ομως βγαλει τα ρουχα !!!! αστα !! για 40 και εχει απιστευτο σωμα !! σαν πρωιν γυμναστρια ας πουμε !! σφυχτο...!! ωραια επιδερμηδα..ωραιο κολο,ωραια ποδια,μεση,βυζη οχι κατι ιδιαιτερο ! αλλα γενικα το σωμα της τα σπαει !! σαν να ειναι 25 χρονων !!στο κρεβατι απλα απιστευτη ! εγω την πηρα 2 φορες δεν μπορουσα παρα πανω τα ειχα παιξει !! αλλα μου εκανε εντυπωση με το που τελιωνεις παει κανει μπανιο και αμεσως αφου κανεις και εσυ ερχετε και περνει θεση σαν να σου λεει ελα να με ξεπατωσεις παλι !!!!! θα της αρεσει πολυ η πουτσα συγουρα !!! δεν κανει τιποτα αγγαρια !!! αν δεν εχει ορεξη απλα δεν θα παει ραντεβου ειναι πολυ απλο !!φυσικα τα κανει ολα !! απιστευτο προκτικο !! δουλεμενος κολος φυσικα αλλα ωραιος !! της αρεσει πολυ απο πισω απο μονη της τον εβγαζε και τον εβαζε απο πισω !!! το γουσταρει βρε παιδι μου !! πεντακαρη !!!! εκανε 3 φορες ντουζ !! πανω της δεν εχει ιχνος απο σπυρακι πουθενα !! πολυ καλη επιδερμιδα !! γενικα τα 100 που περνει 2 ωρες και αυτα που προσφερει ειναι σουπερ τιμη !! και δεν καταλαβενω γιατι να παω να δωσω 100 και 150 για μια οποιαδηποτε αλλη και ας ειναι και μικροτερη σε ηλικια για 1 ωρα αφου ξερω οτι η περισοτερς 8 απ της 10 ειναι καθαρα επαγγελματιες και κοιτανε απλα να στα παρουν και μολις φτασει το ρολοι 1 ωρα τον πουλο λες και αμα κατσουν 10 λεπτα παρα πανω θα γινει κατι φοβερο !! γενικα παιδια η βαλεντινα ειναι σουπερ περιπτωση,της δινεις τα 100 και δεν τα κλαις !!! δεν ξερω αν υπαρχουν και αλλες περιπτσεις στο mamba σαν την βαλεντινα,αν καποιος συναγωνιστης ξερει κατι παρομιο ας μας πει !! παντος εγω βαρεθηκα να πεταω 150αρια σε γραφεια και ξεκαρφωτες που απλα σε βλεπουν σαν να σε κοροιδεψουν να στα παρουν και να φυγουν !!! πολλα λεφτα δινουμε σε γκομενες που δεν αξιζουν !! που το βλεπουν καθαρα επαγγελματικα !! φυσικα με την πρωτη ευκαιρια θα την ξανα παρω !! και το συνιστω σε ολους !!