skinny μιλφ 32+ στα 100 για 2 ωρες.Μετριοτατη πιπα αλλα πολυ καλο βεντουζαρισμα στις μπαλες.Ικανοποιητικη ανταποκριση στο sex.Εντελως amateur..
μοιαζει τουλαχιστον στην φωτο????????
κωλο?
skinny μιλφ 32+ στα 100 για 2 ωρες.Μετριοτατη πιπα αλλα πολυ καλο βεντουζαρισμα στις μπαλες.Ικανοποιητικη ανταποκριση στο sex.Εντελως amateur..
Αυτη ειναι με λιγες ρυτιδες γυρω απο το στομα.Κωλο αναλογα με τα κεφια της και αν της αρεσεις.Δουλεμενος ειναι παντωςμοιαζει τουλαχιστον στην φωτο????????
κωλο?
αυθεντικές οι φώτο. Έχω γράψει πιο πίσω για την συγκεκριμένη καλά σχολια αλλά τώρα διαβάζω ότι ανέβασε την ταρίφα στα 200 για το δίωρο. Πριν ένα μήνα ήταν 100. Νομίζω πάντως ότι και για μια ωρα να την πάρεις θα κάτσει περισσότερο αν της το ζητήσεις χωρίς επιπλέον χρήματαΑυτη ειναι με λιγες ρυτιδες γυρω απο το στομα.Κωλο αναλογα με τα κεφια της και αν της αρεσεις.Δουλεμενος ειναι παντως
Επειδη βλεπω οτι παει να γινει φιρμα και αυτη εδω μεσα θα σας πω αυτο.Η κοπελα ειναι καθαριστρια,και κυριολεκτικα και μεταφορικα.Ο νοων νοειτω......
, ξέρει καποιος συναδελφος κατι?
150 ακατέβατα (προς το παρόν) όπως λέει για 1 ωρα σε χοτελι, νότια προάστια.
Ti το κουραζεις ρε ath αφου η φωτο ειναι ψευτικη.Στα τυφλα θα πας;το συζητησες μαζι της ? η το ακουσες οτι τοσα περνει....γιατι εμενα μου ειπε 200 ακατεβατα και δεν στελνει και φωτο
Η Diana το κανει επι χρημασι και επισημα τωρα.Εβαλε νεες φωτο και αντε να την βρεις.50 αδιαβαστα μηνυματα εχει >
δωσε το λινκ στο μαμπα ρε φιλε........καλημερα συντροφοι...!! εκλεισα ραντεβου με την βαλεντινα απο το mamba για σημερα το βραδυ. μου ειπε 2 ωρες και 100ε σε χοτελ.πρωτη φορα παω μαζι της οποιος συναδελφος εχει εμπειρια μαζι της ας μου στηλε ενα μυνημα πριβε να μου πει την γνωμη του !! να παρω μια εικονα ! ευχαριστω προκαταβολικα.
δωσε το λινκ στο μαμπα ρε φιλε........