@NIKOLAOS18
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Την είδα καλη είναι. Την έχεις πηδηξει
Έχεις αλλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις αλλη
Παιδιά υπάρχει δυνατότητα να έχω κι εγώ το τηλ? Φαίνεται καλό καυλακι η συγκεκριμένη ..της μιλησα και εγω, αν απαντησει θα σας πω τηλεφωνο
mampa ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 70ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΛΦ ΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΥΣ GRANNY
Κάποιον είδε εχθές και την κυνηγούσε να την πιάσει μετά στο πάρκο.......μετά η πριν την πίπα δεν έμαθα όμως........τα βίτσια, μερικών με ξεπερνανεΠαιδιά υπάρχει δυνατότητα να έχω κι εγώ το τηλ? Φαίνεται καλό καυλακι η συγκεκριμένη ..
Καλημέρα. Αν μπορείς να μου στείλεις σε πμ το τηλ. της Νάταλι 57. Σ ευχαριστώ εκ των προτέρωνNatali 57 έχω τλφ ,mamba. Ψάχνω τλφ ευγένειας 58 mampa
το εχει αλλαξει. θα το μαθω απο μια φιλη της και θα σου το στειλωΚαλημέρα. Αν μπορείς να μου στείλεις σε πμ το τηλ. της Νάταλι 57. Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πρέπει να πλησιάζει τα 60 τώρα. Εμφάνιση όχι κάτι ιδιαίτερο, σαν κυρία της λαϊκής...την ξερουμε;
Маша, 50 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Маша, 50 ans, Athènes, Gémeaux, hobbies - Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans.www.mamba.ru
δοκιμασες;Πρέπει να πλησιάζει τα 60 τώρα. Εμφάνιση όχι κάτι ιδιαίτερο, σαν κυρία της λαϊκής...
Σοβιετικο γκρανι, που δίνει αδιαμαρτύρητα κώλο και δέχεται γαμήσι σε αυξημένες στροφές.
Φιλότιμη στον αγώνα.
Δυστυχώς με μερικά ρούβλια παραπάνω δέχεται και ακαποτο
Ναι, αλλά πάνε χρόνια που την είχα πάρειδοκιμασες;
σε ευχαριστω, ελεγα να δοκιμασω την εμπειρια κλασικου σοβιετικου γκραννυΝαι, αλλά πάνε χρόνια που την είχα πάρει
Εννοείται όχι χωρίς λάστιχο
Έχω καιρό που δεν ασχολούμαι με το mambaσε ευχαριστω, ελεγα να δοκιμασω την εμπειρια κλασικου σοβιετικου γκραννυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καποια αλλη αξιολογη απο mamba?
Το προτεινει η ίδια.Πρέπει να πλησιάζει τα 60 τώρα. Εμφάνιση όχι κάτι ιδιαίτερο, σαν κυρία της λαϊκής...
Σοβιετικο γκρανι, που δίνει αδιαμαρτύρητα κώλο και δέχεται γαμήσι σε αυξημένες στροφές.
Φιλότιμη στον αγώνα.
Δυστυχώς με μερικά ρούβλια παραπάνω δέχεται και ακαποτο
Πάρε και το τηλεφωνο του νοσοκομειου Συγγρού μαζι
αν πραγματικά σέβεσαι τον εαυτό σου και την υγεία σου ψάξε αλλού....
Ευχαριστω. Φαντάζομαι τι έχει επάνω της. Έχεις κάτι να προτείνεις.αν πραγματικά σέβεσαι τον εαυτό σου και την υγεία σου ψάξε αλλού....