fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
και χωρις εξτρα ρουβλια
αν γνωριζόσασταν για χρόνια με 50 ευρώ το dna σου έφτανε παντού
και χωρις εξτρα ρουβλια
Κάποτε για να ανοίξεις προφίλ στο μπου ήταν μαστ να την πάρεις.Φυσικα την έχω ξεκωλδοκιμασες;
Ναι τίμια είναι και δεχτική αλλά προσοχή γιατί κάνει ακάποτα από δω και από κειΈχεις κάνει γνώμη για μια Μινέρβα ?
Έχουμε καμία φωτό της ? Να δω πως είναιΝαι τίμια είναι και δεχτική αλλά προσοχή γιατί κάνει ακάποτα από δω και από κει
Ποτέ δεν υπήρχε φωτό....σώμα κανονικό βυζί 2αρι πλαςΈχουμε καμία φωτό της ? Να δω πως είναι
Δεν υπάρχουν φωτό. Τουλάχιστον μέχρι προ 6-7ετών που την πήρα τελευταία φορά μια κλασική σοβιετική κυρία που πρέπει να πλησιάζει τα 60 πλέον, αν δεν τα έχει περάσει.Έχουμε καμία φωτό της ? Να δω πως είναι
Είναι η πρώτη και μοναδική φορά που προτίμησα να γαμήσω μουνί και όχι κώλο σε γκόμενα. Για να καταλάβετε πόσο πηγάδι ήταν η κωλότρυπα τηςΔεν υπάρχουν φωτό. Τουλάχιστον μέχρι προ 6-7ετών που την πήρα τελευταία φορά μια κλασική σοβιετική κυρία που πρέπει να πλησιάζει τα 60 πλέον, αν δεν τα έχει περάσει.
Αξιοπρεπής εμφάνιση για την ηλικία, καλό σέρβις , ευγενέστατη, αλλά εδώ και πολλά χρόνια πηγάδι μπρος και πίσω, και εννοείται ότι θέλει προσοχή με τα ακάποτα.
Όντως δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από εδώ που να μην την έχει δοκιμάσει 15-20 χρόνια που δραστηριοποιείται. Υπάρχει ήδη από τις πρώτες σελίδες του νήματος οι πρώτες περιγραφές….
Αυτη ζει ακομα?Είναι η πρώτη και μοναδική φορά που προτίμησα να γαμήσω μουνί και όχι κώλο σε γκόμενα. Για να καταλάβετε πόσο πηγάδι ήταν η κωλότρυπα της
Τύπε αφού δεν γαμάς, γιατί ρωτάς? Αν θες πληροφορίες για την θεία, ελα pmΈχεις κάνει γνώμη για μια Μινέρβα ?
Της γράφεις στο μαμπα(έχει δύο προφίλ) που την βρίσκεις καθημερινά σχεδόν και στο στέλνει αυτή. Εγώ έχω ένα τηλέφωνο από εποχές 2013-2019, δεν ξέρω αν άλλαξε.Φίλε μου στέλνεις το τηλέφωνο σε pm ευχαριστώ
Στείλε μου αυτό που έχεις αν μπορείς ευχαριστώΤης γράφεις στο μαμπα(έχει δύο προφίλ) που την βρίσκεις καθημερινά σχεδόν και στο στέλνει αυτή. Εγώ έχω ένα τηλέφωνο από εποχές 2013-2019, δεν ξέρω αν άλλαξε.
Κι μενα ενα τηλ φιλαρακιΤης γράφεις στο μαμπα(έχει δύο προφίλ) που την βρίσκεις καθημερινά σχεδόν και στο στέλνει αυτή. Εγώ έχω ένα τηλέφωνο από εποχές 2013-2019, δεν ξέρω αν άλλαξε.
το λες και χοντροπεθανει, δεν μπορεις να κνεις τιποτα εαν δεν τα σκάσεις.Το mamba έχει ψιλοπεθανει ή μου φαίνεται;
Γράψε στο μαμπα και θα στο δώσει αυτή....Κι εμενατο τηλ φιλαρακι μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι μενα ενα τηλ φιλαρακι
Τουλάχιστον 3-4 χρόνια τώρα.....Το mamba έχει ψιλοπεθανει ή μου φαίνεται;