Ενα φεγγαρι γραφαμε τα τηλεφωνα με την απλουστερη κωδικοποίηση με τροπο ωστε το αθροισμα να βγαζει 92106520749-53
το 69329...πχ γινοταν
30670....
Ενα φεγγαρι γραφαμε τα τηλεφωνα με την απλουστερη κωδικοποίηση με τροπο ωστε το αθροισμα να βγαζει 92106520749-53
μια χαρα ανοίγουνΔε μου φορτώνουν… ξέρει κανείς γιατί;
υπαρχει ακομα εντος χαρτη το μωρο η μας χαιρεταει χαχαΗ Καρίνα υπάρχει ακόμα;
Ωωω ! Που τη βρίσκουμε μαν ?υπαρχει ακομα εντος χαρτη το μωρο η μας χαιρεταει χαχα
Ερώτηση είχα κάνει κ εγώ, στο ποστ της φώτο ρώτα τν συνάδελφοΩωω ! Που τη βρίσκουμε μαν ?
Στο έστειλα δες τα μνμ σου.μαγκες εχει κανεις το τηλ της αγγελικης ουκρανιδα γαλανοματα καπου στα 50
Αυτες ήταν γιαγιάδες το '15...
Μανα ποτε εγινε? Στα 45? Αφουν ειπαν οτι σταματησε επειδη γεννησε πριν 3-4 χρονια
Αν ειναι τωρα 45αρα καλά ειναι για φουλ. Στη default τιμη.
Σε ποια Νικόλ αναφέρεσαι φίλεπαιδια χαλαρα με το τηλεφωνο της Νικολ γιατι θα παει 150 και θα κλαιμε παλι. οσοι το εχουν την συναντουν και σιγα σιγα το δινουν σε καποιους
Της παρεας της Σβετ που αναφερθηκε οτι ξαναρχισε απλα το πηρα είδηση λιγο αργαΣε ποια Νικόλ αναφέρεσαι φίλε
Γιατί πόσο το έχει τώρα...?παιδια χαλαρα με το τηλεφωνο της Νικολ γιατι θα παει 150 και θα κλαιμε παλι. οσοι το εχουν την συναντουν και σιγα σιγα το δινουν σε καποιους
Καλησπέρα μπορώ να το έχω και γω;;Στο έστειλα δες τα μνμ σου.
Γιατί πόσο το έχει τώρα...?
Όποιος έχει φωτός από Γκαλίνα Πειραιά να μου στείλει ιδιωτικό