bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
Θα την βρείτε σαν julia
αυτή φαίνεται έχει διπλό προφίλ, ίδια ηλικία κτλ.. Έχει γραφτεί γιαυτην πιο πίσω απο συναγωνιστή..για αυτο ρε παιδια εχει ψαξει κανενας??Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Μοναξιές δεν ξέρω.... μάλλον αφραγκιέςΜοναξιες έχει πιστεύω....δύσκολο για μια.κοπελα να κυκλοφορήσει με αυτά τα μπαλκόνια/μπαούλα
Εχω γράψει την εμπειρία μου πιό πανω...... ακόμη κλαίω τα λεφτά μου....για αυτο ρε παιδια εχει ψαξει κανενας??Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Τοσα της λειπουν... Αντε η καθε μια πατσαβουρα που νομιζει οτι με ενα πηδημα θα αγορασει καλυβα στο χωριο τηςμε το κιλο χρεωνει?
το χειροτερο ειναι οτι καποιοι την εκαναν να πιστεψει οτι ειναι υπερμουναρα.....δυστυχως οχι απλα το πιστεψε αλλα το πηγε κι ενα βημα παραπανω ζητωντας αυτα τα ποσα....Το κοριτσάκι κάνει μόνο για σημαδούρα ανοιχτά από το Φλοσβο....αν της πεις ευγενικα για ένα ποτό με αφορμή την γνωριμία πρώτα ίσως πει ναι......είμαστε και άνθρωποι και να σεβόμαστε τα ψυχολογικα του άλλου...δεν νομίζω ότι αυτή δεν έχει ...θελει κοτσια για να βγεις και μαζί της γιατί τα βγάζει φορέα παρτίδα.....
δεν νομιζω οτι υπηρξε περιοδος που να αξιζε παραπανω απο 80 ευρω.....απο μικρη πρεπει να κουβαλαει αυτα τα κιλα και δεν θελει να τα αφησει....Η δική μου λογική λέει ότι παλιά τα τσεπωνε και της εχει μείνει συνήθειο
ναι, και λεει 50 1 φορα σπιτι τηςΚαλο grannaki φαίνεται
Εχεις τηλ μυστη μου?ναι, και λεει 50 1 φορα σπιτι της
Μιλήσαμε, ζητάει για 2 ώρες 150ε χωρίς δικό της χώρο ... Σκέφτομαι να δοκιμάσω και θα ενημερώσωΘα την βρείτε σαν julia
Ηλικια περι τα 60. Το 51 ειναι προ πολλων ετων.Καλο grannaki φαίνεται
Πληροφοριακά στο στούντιο προσφέρει και αναλ.Μιλήσαμε, ζητάει για 2 ώρες 150ε χωρίς δικό της χώρο ... Σκέφτομαι να δοκιμάσω και θα ενημερώσω