Συμφωνώ απόλυτα. 'Εδώ κάποιοι μόνοι τους δυστυχώς πάνε και προτείνουν 100-150αρικα σε πιθανές φόλες/ πιθανα μπάζα, πχ η βυζαρού χωρίς φίλτρα πιστεύω δεν βλέπεται. Το πολύ για ένα 60αρι είναι και λόγω του οτι δν ξέρεις τι παίζει από υπηρεσίες, πως προτείνεις τέτοια ποσα;
Μετά αυτη ξεκινάει από μεγαλύτερα ποσα επειδή βλέπει ότι έχει πέραση. Αφήστε τες να πεινάσουν και θα δείτε πως πέφτει η τιμούλα....
Όσες σας ρωτάνε πόσα διαθέτετε με 50-60 να ξεκινάτε και ανάλογα την περίπτωση πάντα... Σε gilf είπα και 30 μια φορά και δέχτηκε όταν κάποιες και εκεί έχουν ταρίφα το 50αρι... Aσε που αν εισαι καλός μαζί τους από κοντά μπορεί να πάρεις και γαμήσι με τιμή πίπας
Η χειρότερη όλων είναι το "κουνελάκι" από Ουκρανία... Ταξιδεύει σε γερμανίες/ουκρανίες/Ελλάδα με τύπους που της τα σκάνε. Εμένα μου ειπε οτι μπορει να βγει μαζι μου στην Ελλαδα αν της εκανα τα εισητηρια επιστροφής... Δλδ πόσο ζώον αλλα και ποιοι μαλακες θα της τα δίνουν σκέφτομαι////
Τώρα βρίσκεται κάπου στην Κρήτη στανταρ της τα σκάει κάνας μπαρμπας αγάμητος. Επίσης είχε βαλει ερώτηση τις προαλλες ποιος ειναι διαθεσιμος να βγει μαζί της σε μια συναυλία. Επί πληρωμή..... Είναι να τρελένεσαι δλδ...
Η Daniella που αναφερθηκε ειναι παλιά στο mamba και δεν ειναι του σπορ, ψαχνει σχέση.... Η φωτογραφία που εχει στο τελος ειναι τουλάχιστον 5 χρόνια πριν οπότε δεν ξέρω σε τι κατάσταση σωματική βρίσκεται σήμερα. Αν ειναι ετσι παντως φαίνεται καλο μιλφάκι... Έκανα κίνηση σήμερα και της έστειλα για οτιδήποτε θα σας ενημερώσω...