Μου είχε κάνει like αυτή και ξεκινήσαμε να τα λέμε πριν καναδυο χρόνια εν μέσω καραντίνας.Σε κάποια φάση εφτασε η ίδια στο ψητό και μου είπε την τιμή της και της είπα ότι δεν νοιάζομαι να την πηδήξω με λεφτά και μείναμε εκεί.Μετά απο μερικές μέρες μου έστειλε μήνυμα εκείνη αν θέλω να βρεθούμε,αλλά ακομα ηταν κλέιστά τα μαγαζιά,οπότε της είπα που θα βρεθούμε;Σε πάγκάκι; Μου είπε να πάω σπίτι της και της τόνισα ότι θα πάω και ξεκαθάρισα ότι λεφτά δεν...Μου είπε ότι καφέ θα πιουμε και καλύτερα να βρεθούμε απο κοντά για να μην γράφουμε.Ότι βλέπετε στις φώτο είναι.Ήπιαμε έναν καφε και μετά την γάμησα χωρίς λεφτά.Έκατσα εκεί όλο το βράδυ και έκανα ότι μπορούσα.Έφυγα και μετά απο ώρες μου έστειλε ότι δεν άφησα κάτι και έπρεπε να αφήσω τουλάχιστον 100.Έστειλα screenshot που της έλεγα ότι απο εμένα λεφτά δεν θα δεί και την έκανα μπλόκ.Για να γαμάς καμία θείτσα να ξεχαρμανιάζεις,καλή είναι,αλλά όχι με το στυλάκι της και όχι με λεφτά.Όσοι πάτε και τα ακουμπάτε για σοβιετικές ξεσκατώστρες ηλικιωμένων και να σας μιλάνε και περίεργα,απλά σκεφτείτε ότι κάνετε κακό σε εμάς που δεν είμαστε beta.