seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Και πως την βρίσκουμε αυτήν ρε παιδιά? Ινσταγκραμ γιοκ Αφού?Από τα καλύτερα γαμησια χρόνια τώρα . Μην το σκέφτεσαι
Και πως την βρίσκουμε αυτήν ρε παιδιά? Ινσταγκραμ γιοκ Αφού?Από τα καλύτερα γαμησια χρόνια τώρα . Μην το σκέφτεσαι
δεν απανταει ? περιεργοΚαι πως την βρίσκουμε αυτήν ρε παιδιά? Ινσταγκραμ γιοκ Αφού?
Συμφωνώ 101% αλλά δεν θα σταματήσω να μοιράζομαι.Καλημέρα συναγωνιστές μου, διαβάζω εδώ και καιρό αναρτήσεις πολλών από σας και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να κάνω αναρτήσεις και να γράφω κριτικές. Μάλλον όμως όχι κρίνοντας από αυτά που διαβάζω και από αυτά που μέχρι τώρα έχω εμπειρία. Γιατί; γιατί πολύ απλά όλοι αν όχι όλοι πολλοι ζητάνε τηλέφωνα κονέ και τα λοιπά. Και και δίνεις αλλά όταν ζητάς πίσω κάτι εσύ φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Επίσης όταν δίνω τηλέφωνα έχω φάει πολλές φορές το μετά στα μούτρα. Τι εννοώ απλά πάτε σε ραντεβού και ξεφτιλιζεστε στις γκόμενες. Κάντε ένα μπανάκι πριν πάτε και αυτό που βάζουν στις μασχάλες που λέγεται αποσμητικό αρέσει στις γυναίκες να το ξέρετε επίσης παίρνετε τηλέφωνα και καυλαντίζετε ώρες ατελείωτες με αποτέλεσμα να σπάζονται οι γκόμενες μετά, και κλείνετε ραντεβού και δεν πάτε! Μετα πάτε και ψάχνετε εκείνη την ώρα κάνετε παζάρια ή να κάνετε πράγματα τα οποία δεν έχετε συμφωνήσει από πριν. Κι επειδή έχετε χρησιμοποιήσει το κονέ που σας έδωσαν, εννοείται ότι παίρνεις εσύ και ακούς τη γκρίνια η απλά σε στέλνουν γιατί έδωσες το τηλέφωνο σε μακακα! Έτσι λοιπόν με αυτούς που μιλάω κι εκτός site κι ανταλλασουμε τηλ. γνώμες κλπ ξέρουν γιατί τα γράφω αυτά. Μη λέτε λοιπόν για κλειστούς κύκλους και δυσκολία να βρείτε τηλέφωνα. Γράψτε κριτικές κάντε κασκαντεριλικια δώστε πληροφορίες και μετά γκρινιάζετε. Όλα στη ζωή είναι δούνε και λαβείν. Αυτά κι ευχαριστώ όσους καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται να αρχίσετε τα χωσιματα..οποίοι έχουν μύγες ....μυγιαζονται... Ευχαριστώ.
Αποκλείεται να μην απαντάει ανεβάζει στορυ με τις ώρες που δουλεύει και τηλέφωνοΚαι πως την βρίσκουμε αυτήν ρε παιδιά? Ινσταγκραμ γιοκ Αφού?
Τα είπες όλα αδερφέ ,έτσι ακριβώς..προσέχετε που δίνετε πληροφορίες και τηλέφωνα .Καλημέρα συναγωνιστές μου, διαβάζω εδώ και καιρό αναρτήσεις πολλών από σας και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να κάνω αναρτήσεις και να γράφω κριτικές. Μάλλον όμως όχι κρίνοντας από αυτά που διαβάζω και από αυτά που μέχρι τώρα έχω εμπειρία. Γιατί; γιατί πολύ απλά όλοι αν όχι όλοι πολλοι ζητάνε τηλέφωνα κονέ και τα λοιπά. Και και δίνεις αλλά όταν ζητάς πίσω κάτι εσύ φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Επίσης όταν δίνω τηλέφωνα έχω φάει πολλές φορές το μετά στα μούτρα. Τι εννοώ απλά πάτε σε ραντεβού και ξεφτιλιζεστε στις γκόμενες. Κάντε ένα μπανάκι πριν πάτε και αυτό που βάζουν στις μασχάλες που λέγεται αποσμητικό αρέσει στις γυναίκες να το ξέρετε επίσης παίρνετε τηλέφωνα και καυλαντίζετε ώρες ατελείωτες με αποτέλεσμα να σπάζονται οι γκόμενες μετά, και κλείνετε ραντεβού και δεν πάτε! Μετα πάτε και ψάχνετε εκείνη την ώρα κάνετε παζάρια ή να κάνετε πράγματα τα οποία δεν έχετε συμφωνήσει από πριν. Κι επειδή έχετε χρησιμοποιήσει το κονέ που σας έδωσαν, εννοείται ότι παίρνεις εσύ και ακούς τη γκρίνια η απλά σε στέλνουν γιατί έδωσες το τηλέφωνο σε μακακα! Έτσι λοιπόν με αυτούς που μιλάω κι εκτός site κι ανταλλασουμε τηλ. γνώμες κλπ ξέρουν γιατί τα γράφω αυτά. Μη λέτε λοιπόν για κλειστούς κύκλους και δυσκολία να βρείτε τηλέφωνα. Γράψτε κριτικές κάντε κασκαντεριλικια δώστε πληροφορίες και μετά γκρινιάζετε. Όλα στη ζωή είναι δούνε και λαβείν. Αυτά κι ευχαριστώ όσους καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται να αρχίσετε τα χωσιματα..οποίοι έχουν μύγες ....μυγιαζονται... Ευχαριστώ.
Σε 2πλο θα αξίζει φίλεενταξει μια μεση λυση ειναι η αλλη φιλη της εξισου δυνατη κ σε 2πλο η και σολο
Καλημέρα συναγωνιστές μου, διαβάζω εδώ και καιρό αναρτήσεις πολλών από σας και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να κάνω αναρτήσεις και να γράφω κριτικές. Μάλλον όμως όχι κρίνοντας από αυτά που διαβάζω και από αυτά που μέχρι τώρα έχω εμπειρία. Γιατί; γιατί πολύ απλά όλοι αν όχι όλοι πολλοι ζητάνε τηλέφωνα κονέ και τα λοιπά. Και και δίνεις αλλά όταν ζητάς πίσω κάτι εσύ φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Επίσης όταν δίνω τηλέφωνα έχω φάει πολλές φορές το μετά στα μούτρα. Τι εννοώ απλά πάτε σε ραντεβού και ξεφτιλιζεστε στις γκόμενες. Κάντε ένα μπανάκι πριν πάτε και αυτό που βάζουν στις μασχάλες που λέγεται αποσμητικό αρέσει στις γυναίκες να το ξέρετε επίσης παίρνετε τηλέφωνα και καυλαντίζετε ώρες ατελείωτες με αποτέλεσμα να σπάζονται οι γκόμενες μετά, και κλείνετε ραντεβού και δεν πάτε! Μετα πάτε και ψάχνετε εκείνη την ώρα κάνετε παζάρια ή να κάνετε πράγματα τα οποία δεν έχετε συμφωνήσει από πριν. Κι επειδή έχετε χρησιμοποιήσει το κονέ που σας έδωσαν, εννοείται ότι παίρνεις εσύ και ακούς τη γκρίνια η απλά σε στέλνουν γιατί έδωσες το τηλέφωνο σε μακακα! Έτσι λοιπόν με αυτούς που μιλάω κι εκτός site κι ανταλλασουμε τηλ. γνώμες κλπ ξέρουν γιατί τα γράφω αυτά. Μη λέτε λοιπόν για κλειστούς κύκλους και δυσκολία να βρείτε τηλέφωνα. Γράψτε κριτικές κάντε κασκαντεριλικια δώστε πληροφορίες και μετά γκρινιάζετε. Όλα στη ζωή είναι δούνε και λαβείν. Αυτά κι ευχαριστώ όσους καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται να αρχίσετε τα χωσιματα..οποίοι έχουν μύγες ....μυγιαζονται... Ευχαριστώ.
την Άννα Μαρία λες?ενταξει μια μεση λυση ειναι η αλλη φιλη της εξισου δυνατη κ σε 2πλο η και σολο
Ναιτην Άννα Μαρία λες?
Το καλύτερο 69 που έχω κάνει και μπαμπάτσικο μωρό όπως μου αρέσει!!
Γμτ δεν με αφήνει η ηλικία να της στείλω μήνυμαMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Εχει κάποιος βρεθεί με τη συγκεκριμένη? Τις εκανα κρουση στο mamba και μου ειπε οταν κατεβω να τις στειλω. Δεν εχω καταφέρει να κατεβω ακόμη Αθηνα.
Έτσι την πάτησα και εγώ πριν χρόνια! Παραλίγο να χάσω ένα φοβερό μικρό από έναν Αρχιμαλακα!!!! Από τοτε μόνο σε καλούς φίλους και λίγους έμπιστους από εδώ μέσαΠόσο σε καταλαβαίνω!! Έχασα κρυφό και καλό κονέ μου επειδή το μοιράστηκα με έναν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ από εδώ μέσα!
Για αυτό, την υπογραφή μας, το πουλί μας και τα ... κονέ μας πρέπει να ξέρουμε που τα βάζουμε/δίνουμε!!
Η λύση είναι απλή. Ρωτάς πρώτα την κοπέλα αν μπορείς να δώσεις και αν θέλει, το τηλέφωνο σε κάποιον γνωστό σου. Όχι φίλο, γνωστό, έτσι και Μαλακοπιτουρας να βγει ο συνάδελφος, με ένα συγνώμη δεν το περίμενα, την βγάζεις καθαρή με απλή γκρίνια.Έτσι την πάτησα και εγώ πριν χρόνια! Παραλίγο να χάσω ένα φοβερό μικρό από έναν Αρχιμαλακα!!!! Από τοτε μόνο σε καλούς φίλους και λίγους έμπιστους από εδώ μέσα
Έτσι ακριβώς την γλύτωσα μόνο με γκρίνια ευτυχώς!!!Η λύση είναι απλή. Ρωτάς πρώτα την κοπέλα αν μπορείς να δώσεις και αν θέλει, το τηλέφωνο σε κάποιον γνωστό σου. Όχι φίλο, γνωστό, έτσι και Μαλακοπιτουρας να βγει ο συνάδελφος, με ένα συγνώμη δεν το περίμενα, την βγάζεις καθαρή με απλή γκρίνια.
κριμα φιλε κακο. Πρεπει να ειμαστε σωστοι σε τετοια θεματα. Αλλα θα μου πεις για τις κωλοσυμπεριφορες γυναικων οι ανδρες φταινε κατα βαση. Εμεις δωσαμε δικαιωματα και γινανε ντιβες και καριολες ορισμενεςΠόσο σε καταλαβαίνω!! Έχασα κρυφό και καλό κονέ μου επειδή το μοιράστηκα με έναν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ από εδώ μέσα!
Για αυτό, την υπογραφή μας, το πουλί μας και τα ... κονέ μας πρέπει να ξέρουμε που τα βάζουμε/δίνουμε!!
Το τι ακούω από γυναίκες που έχουν παραξενεψει λόγω μαλακα; Έχω δώσει κονέ και άκουσα τα μπινελικια μου. Έχασα κονέ γιατί με συνέδεσαν με το μαλακα. Τέλος όμως . Θέλεις κάτι; Κάνε το διάβασμα σου, ψάξε λίγο, πάρε πληροφορίες για αυτό που θες, κάνε κανένα κασκαντεριλικι, γράψε κι εσύ κάτι , αντάλλαξε γνώμες και γνώσεις. Κέρδισε την εμπιστοσύνη και μετά ζήτα.κριμα φιλε κακο. Πρεπει να ειμαστε σωστοι σε τετοια θεματα. Αλλα θα μου πεις για τις κωλοσυμπεριφορες γυναικων οι ανδρες φταινε κατα βαση. Εμεις δωσαμε δικαιωματα και γινανε ντιβες και καριολες ορισμενες
Συμφωνω, το κατω κεφαλι και η μαλακια ειναι πολυ επικινδυνα για οσους δεν μπορουν να τα διαχειρηστουνΤο τι ακούω από γυναίκες που έχουν παραξενεψει λόγω μαλακα; Έχω δώσει κονέ και άκουσα τα μπινελικια μου. Έχασα κονέ γιατί με συνέδεσαν με το μαλακα. Τέλος όμως . Θέλεις κάτι; Κάνε το διάβασμα σου, ψάξε λίγο, πάρε πληροφορίες για αυτό που θες, κάνε κανένα κασκαντεριλικι, γράψε κι εσύ κάτι , αντάλλαξε γνώμες και γνώσεις. Κέρδισε την εμπιστοσύνη και μετά ζήτα.