giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Συμφωνώ τις είχα πάρει όλες κ με λωκο νομίζω πλην ΒαλEξαιρετικη, ακρως ρεαλιστικη και ακριβεστατη η τοποθετηση σου για την συγκεκριμενη ομαδα ! ευγε !
Συμφωνώ τις είχα πάρει όλες κ με λωκο νομίζω πλην ΒαλEξαιρετικη, ακρως ρεαλιστικη και ακριβεστατη η τοποθετηση σου για την συγκεκριμενη ομαδα ! ευγε !
Εδω ειπε 200 2-3 ωρες ή 150 1 ωρα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ανεφερε το χωρο της .Ζητάει 150 στο χώρο της ή 200 αλλού. Όλα στο πρόγραμμα εκτός αναλ.
2 3 ώρες 150Εδω ειπε 200 2-3 ωρες ή 150 1 ωρα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ανεφερε το χωρο της .
την παραλαμβανεις και πας ξενοδοχειο
Έτσι μου είχε πει πριν δύο εβδομάδες που μιλήσαμε . Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι . Συγκεκριμένα μου είπε ότι είναι Γλυφάδα και αν θέλω κάπου αλλού +50. Εκτός και αν είναι κάπου κοντά και μπορεί να έρθει με λεωφορείο.Εδω ειπε 200 2-3 ωρες ή 150 1 ωρα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ανεφερε το χωρο της .
την παραλαμβανεις και πας ξενοδοχειο
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ 3 ώρες βαριέμαι χαχαχα2 3 ώρες 150
Και Να λέει ευχαριστώ
Προσοχη.στελνει.συχνα μην ,γιανα επιβεβαιωσει ραντεβου μ στειλε.0810 στο βαιμπερ αν ισχυει το ραντεβου μας.....το δε το λαθος ατομο.εγινε πρωινη αναστασηΔεν ξέρω για σας αλλά εγώ 3 ώρες βαριέμαι χαχαχα
Ε και εσύ δίνεις το κανονικό σου αριθμό;;;Προσοχη.στελνει.συχνα μην ,γιανα επιβεβαιωσει ραντεβου μ στειλε.0810 στο βαιμπερ αν ισχυει το ραντεβου μας.....το δε το λαθος ατομο.εγινε πρωινη ανασταση
Ελπίζω να την ξεχεσες όπως πρέπειΠροσοχη.στελνει.συχνα μην ,γιανα επιβεβαιωσει ραντεβου μ στειλε.0810 στο βαιμπερ αν ισχυει το ραντεβου μας.....το δε το λαθος ατομο.εγινε πρωινη ανασταση
Αυτές τις βλακείες κάνουν και μετά άντε να τα μαζέψειςΠροσοχη.στελνει.συχνα μην ,γιανα επιβεβαιωσει ραντεβου μ στειλε.0810 στο βαιμπερ αν ισχυει το ραντεβου μας.....το δε το λαθος ατομο.εγινε πρωινη ανασταση
Μια συσκευη δευτερη δευτερο νουμερο καβατσωμενα κλπ αφου ξερεισ μια φορα να γινει η μαλακια δεν σε σωζει ουτε αγιοσΠροσοχη.στελνει.συχνα μην ,γιανα επιβεβαιωσει ραντεβου μ στειλε.0810 στο βαιμπερ αν ισχυει το ραντεβου μας.....το δε το λαθος ατομο.εγινε πρωινη ανασταση
Για αυτό επικοινωνία μόνο μεσω βαιμπερ ώστε να την έχεις στον ιδιωτικό χώρο και με σιγαση των ειδοποιήσεων ώστε να είσαι 100% σίγουρος και για να μην σε πάρει στο τηλέφωνο, μπλοκάρισμα του νούμερου της και ξεμπλοκαρισμα όταν εσύ κρίνεις απαραίτητο. Είτε κατέβασμα του προγράμματος private space που κάνεις παπάδες. Όμως δεν υπάρχει πια στο Google play. Κατεβάζεις το APK και το εγκαθιστας. Το έχω χρόνια και έχω σωθείΠροσοχη.στελνει.συχνα μην ,γιανα επιβεβαιωσει ραντεβου μ στειλε.0810 στο βαιμπερ αν ισχυει το ραντεβου μας.....το δε το λαθος ατομο.εγινε πρωινη ανασταση
Είσαι dem ο μεγας200 για 2-3 ώρες είπε και σε εμένα χωρίς έξτρα μεταφορικά.
εδω εγω ελευθερος ειμαι και ειμαι ετοιμοπολεμος, ποσο μαλλον οι παντρεμενοιΜια συσκευη δευτερη δευτερο νουμερο καβατσωμενα κλπ αφου ξερεισ μια φορα να γινει η μαλακια δεν σε σωζει ουτε αγιοσ
Εδω δεν ειμαστε παντρεμενοι μια τυπικη σχεση εχουμε και ειμαστε ετοιμοπολεμοι
Ωραία. Για μένα. Θα είμαστε μια ομάδα. Για ειλικρίνεια και ευκολία επικοινωνίας Για βόλτες, ταινίες, προπονήσεις μαζί, μαξιλαρομαχίες)) ο αμοιβαίος σεβασμός και η συνεχής ανάπτυξη μαζί είναι σημαντικά. Είμαι εύθραυστη, θηλυκή, με καλή καρδιά , εξελίσσομαι συνεχώς. Αθλητισμός. Υγιεινός τρόπος ζωής (δεν πίνω και δεν καπνίζω). Αυτό είναι το προφιλ της λογικά πάει σοβαρα και οι ηλικίες πολύ κοντινέςValery, 30 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 20 - 35 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Valery, 30 ans, Athènes, Poissons, hobbies - доброта, здоровый образ жизни, искренность, семья, активный отдых, faire connaissance un homme à l'âge de 20 - 35 ans.www.mamba.ru
Την εχει παρει κανεις; Στις μισες φωτο εχει λιγα τατου στις αλλες φουλ.
Αν εχει καποιος το τηλ ασ στειλει
...αρχοντα εχουμε τροπο επικοινωνιας, γτ mamba δεν!200 για 2-3 ώρες είπε και σε εμένα χωρίς έξτρα μεταφορικά.
Tι να την κανεις αμα ειναι ξινη και μη το ενα μη το αλλο?παιδες σε εμενα η μελανι εστειλε 150 για 2 ωρες. Ακουγεται καλο σαν ντιλ. Τελικα τη δοκιμασε κανεις? Να το κανω το σκηνικο?
Για αυτην λεω
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru