ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
Σωστο ομως οταν πληρωνεις ξενοδοχειο αλλα 22 25€ αν μη τι αλλο θα ηθελες να φυγεις και με δευτερο βολι η μια αξιοπρεπη.πιπα να ξεκουραστεις βρε αδερφεΚοίτα, εμένα στο Μαμπα, αρχικά μου είπε 60 η μια ώρα, μια φορά, αλλά στο βαιμπερ μετά που μιλήσαμε μου ξεκαθάρισε, 50 ευρώ μια φορά, χωρίς καμία αναφορά για ώρα., Όπερ και εγένετο, σε 25' με είχε τελειώσει, όχι ότι δεν το ευχαριστήθηκα, και κατευθείαν μπάνιο και ντύσιμο χωρίς πολλά πολλά. Οπότε το 50 είναι αυτό που παίζει.
Ειχα παει σε μια στο νεο κοσμο απο το μαμπα και οταν ζητησα δευτερο χαζογελαγε και ζηταγε παραπανω δωρακι δεν της τα δωσα αν και εδειξε ικανοποιημενη με στοματικο και τελειωμα αν δεν προσποιηθηκε νομιζω και θεωρω κοροιδια την μια φορα σε ξενοδοχειο βεβαια αυτη ειναι η γνωμη.μου για καποιους αλλους μπορει να αντικρουωμαι και να μην συμφωνουν αλλα φαινετε ξεκαθαρα να παρακαλας για δευτερο καινα σου λεει οχι ;ελεος χωρις δικος.της ονομα δεν αναφερω γιαγιοκατασταση με υπεραξια νομιζω οτι την αξια εμεις την φτιαχνουμε.που.πληρωνουμε και οχι τα κοριτσια που.το.πουλανε ευχαριστω
Δεν εγραψα κριτικη η εντυπωση διοτι δεν μου αρεσει να κρινω τον αλλο η να εαι η αιια να χασει βιοποριστικους στοχους