Θυμάμαι το τι διθυραμβικά σχόλια γράφονταν για αυτη εδώ μέσα πριν μερικα χρονια...
Εγώ και τότε σε επικοινωνία μαζί της την είχα κόψει για μεγάλο βλήμα.
Περα απο το οτι ηταν αποτομη, αρχισε και με ρωταγε απο που τη βρηκα, πως ξερω γι αυτη, αν γραφω σε φορουμ και κατι τετοια ηλίθια....Θυμαμαι με ειχε μπλοκαρει κιολας με το καλημερα.
Την πηρα καπου τον απριλιο μετα απο 5-6 προφιλ που εχει αλλαξει ετσι για να δω τι παιζει στο χωρο της... Ενω απο το τηλεφωνο της ειπα οτι μπορει να καθυστερησω λιγο και το επαιζε ανετη χωρις κανενα προβλημα, στο δρομο με πηρε δυο τηλεφωνα να με ρωτησει που ειμαι.... Δλδ αργησα κανα 10 λεπτο να παω δεν ειναι οτι την εστησα καμια ωρα ξερω γω....
Φτανω στο διαμερισμα με υποδεχεται και αντικριζω μια gilf χαζοχαρουμενη και οχι σε καλη σωματικη κατασταση με ολα πεσμενα πανω της, πλαδαρη και φατσα κλοουν θα ελεγα....
Προσοχη οι φωτογραφιες που εχει ειναι παλιοτερες και δεν ανταποκρινονται στη σημερινη της κατασταση.....
Μου ζητησε να βγαλω τα παπουτσια και να παω να πλυνω χερια... Βγαινοντας απο το μπανιο μου ζηταει και τα λεφτα.... Λεω δεν γαμιεται μπορει να κανει παπαδες στο κρεβατι αλλα ηταν λες και εκανε αγγαρεια!!!! Της λεω ασε ελα για μια πιπα μπας και τελειωσουμε γιατι εκανε μπαμ οτι ηθελε να με ξεφορτωθει....
Τελειωσα και εφυγα, εχωντας πεταξει ενα πενηνταρικο για μια πιπα ουσιαστικα...
Γνωμη μου δεν αξιζει καν... Βρειτε καμια αλλη σαπιογιαγια στο mamba με λιγότερα χρήματα μπορεί να περασετε καλύτερα.....