petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
παντως δεν θα τη βγαλω να την ψαχνω στο μπου.εσύ παιδιά έχεις?
αν θα χάσεις τη κόρη σου τη θα κανείς?
δεν πας στο καλό?
τοσο χαζη εισαι στο ξαναλεω.
παντως δεν θα τη βγαλω να την ψαχνω στο μπου.εσύ παιδιά έχεις?
δεν πας στο καλό?
παντού θα ψάχνειςπαντως δεν θα τη βγαλω να την ψαχνω στο μπου.
τοσο χαζη εισαι στο ξαναλεω.
ρε συ μην επιμενεις. εκτιθεσαι χωρις λογο με τις μαλακιες που λες.παντού θα ψάχνεις
και όμως βρέθηκε αμέσως
χαζός εσύ μια η ζωή
δε ξέρω τι λες εσύρε συ μην επιμενεις. εκτιθεσαι χωρις λογο με τις μαλακιες που λες.
επειδη την ξερω την κοπελλα που μιλαμε,μη λες βλακειες.
ακου βρεθηκε λεει χαχαχαχαχαχαχαχαχ
αστο Στελλιτσα,η περιπτωση σου ειναι ανιατη.δε ξέρω τι λες εσύ
αλλά εγώ ξέρω τι λέω εγώ
καλή συνέχεια
Για να βγει στον αέρα αναζήτηση με προσωπικά στοιχεία, πρέπει να δώσει εντολή ο εισαγγελέας.εσύ παιδιά έχεις?
δεν πας στο καλό?
η περιπτωση σου ειναι ανιατη
πες στους άλλουςΓια να βγει στον αέρα αναζήτηση με προσωπικά στοιχεία, πρέπει να δώσει εντολή ο εισαγγελέας.
Σε όλους το λέω!!! Μη χαλιέσαι εσύ μωρό μου πάμε στο νήμα σου να ανεβάσεις καμία φωτογραφία με την κωλάρα!!!πες στους άλλους
Τι Π*^%ης εισαι ρε;;; ? ? ? ?Σε όλους το λέω!!! Μη χαλιέσαι εσύ μωρό μου πάμε στο νήμα σου να ανεβάσεις καμία φωτογραφία με την κωλάρα!!!
Καλησπέρα έχεις το τηλ να πάω την δω??? Με σεβασμό πάντα!!!Μάγκες Βικα πήρε κανενα καλοπαιδο.....έμαθα έχει γίνει τούμπανο αυτη την φορά.....
Τοσα δινει τοτε μια χαρα .Αν δινουν για την σιτεμενη 100 γαμησεταΔηλαδή τώρα είμαστε σοβαροί??..100 ?? Είναι δυνατόν?? Χαχαχα ??Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit
Svetlana Kulieva, 43 ans, Athènes, Taureau, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 40 - 60 ans.www.mamba.ru
ειναι και επιλεκτικη....Δηλαδή τώρα είμαστε σοβαροί??..100 ?? Είναι δυνατόν?? Χαχαχα ??Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit
Svetlana Kulieva, 43 ans, Athènes, Taureau, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 40 - 60 ans.www.mamba.ru
Εγώ 40 της ε΄χα δώσει και ήταν και χάλια. Την πήρα από την Καλλιθέα και την πήγα στο λακομπα. Η γκόμενα, ο θεός να την κάνει, δεν το έχει. Και δεν το έχει διότι θέλει απλώς να πάρει τα λεφτά και να φύγει. Εντωμεταξύ είχα πεθάνει στα γέλια, διότι είναι φανατική-ψεκασμένη αντιεμβολίστρια και προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός "του Μητσοτάκη" είναι παράνομος διότι έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 120 του Συντάγματος . Ψεκασμένη και ασυνάρτητη. Η συνάντηση ειχε λάβει χώρα αρκετούς μήνες πριν, (το καλοκαίρι νομίζω) και γενικά δεν άξιζε....Τοσα δινει τοτε μια χαρα .Αν δινουν για την σιτεμενη 100 γαμησετα