tryferos196
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
παίδες καλημέρα πως γραφεσαι σε αyτο το maba
δεν νομίζω να σου αρέσει να μιλάνε για τη κόρη σουΚαλως την λεγαμενη την Στέλλαρα...πες μας.κατι χρυσή μου.....πόσα ξέρεις εσύ και οι βυζάρες σου
είσαι πολύ λάθος και δεν είναι θέμα ποιανού είναι δουλειά το θέμα είναι της προσωπικής η ζωής άλλων ανθρώπων που δεν μπορείς να παραβίασηςΔεν είναι δική σου δουλειά να πεις τι είναι σωστό και τι όχι. Υπάρχουν άλλοι να το κάνουν αυτό.
Μιλάμε για οποίος γυναικα, ενήλικη, θέλουμε ελευθερα.
και ποιος είπε ότι μπορείς να βάλεις φωτο από μαμβά εδώ; λινκ ναι, όχι φωτο, επίσης μίλησε για τη κόρη της, τίποτα άγιο δεν έχετε;Στέλλα έχει δίκιο ο kolpos η φώτο δεν είναι προσωπική είναι από λογαριασμό οπότε έχει ήδη εκτεθεί η κυρία από μόνη της. Πάντως η κυρία φαίνεται πολύ καλη και δεν την ξέρω
τότε τι με ρωτάς; βάλε λινκ και όχι φωτο, δεν είναι δικια σουΆκουσε αγαπητή ...εδώ το νήμα αφορά το mampa και τις οσες έχουν εκεί λογαριασμό....η φωτό παραπάνω είναι από το σάιτ αυτό το δείχνει ξεκάθαρα....άσε τις παρατήσεις και αν είχες μυαλό περισσότερο θα καταλάβαινες ότι εκτίθεται οποίος δείχνει τι παρακολουθεί εδώ μέσα και τι όχι...άλλος διάλογος δεν χρειάζεται.
Αν πρέπει να διαγραφεί το μισό σάιτ , ναι να διαγραφεί. Εδώ νομίζω ότι η Στέλλα έχει δίκιο. Όχι φωτογραφίες αλλά λινκ και λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε ότι αφορά την οικογένεια οποιουδήποτε προσώπου, νομίζω ότι απαιτείται.Αν κάτσουμε και διαβάσουμε τους κανόνες όλους τότε πρέπει να διαγράψουν το μισό σαιτ
Δεν θα βρεις άκρη φίλε. Η άλλη εκτίθεται τοσα χρόνια με το προφίλ και τους πείραξε αν θα δεις κατευθείαν την φώτο η θα μπεις στο προφίλ να την δειςγιατι αν πατησεις το link δεν θα παει στο site και θα δειξει την φωτο ???
η αλλη βαζει φωτο σε προφιλ στο mamba..... στο mamba οχι στην αρχιεπισκοπη και θα την πειραξει αν βρεθει η φωτο της σε θρεντ μπουρδελοsite για το mamba ?? το ΜΑΜΒΑ ????
Θα το ήθελα κι εγώ. ΕυχαριστώΤην Καλημερα στους Φιλους...οποιος εχει το τηλεφωνο της εν λογω Κυριας και θελει, ας το στειλει...Καλα να περνατε....
Εχουμε τηλέφωνο?Μήτηρ πάσης μαθήσεως ??
με πειράζει όταν μιλάνε για τα προσωπικά πράματαΔεν θα βρεις άκρη φίλε. Η άλλη εκτίθεται τοσα χρόνια με το προφίλ και τους πείραξε αν θα δεις κατευθείαν την φώτο η θα μπεις στο προφίλ να την δεις