xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
απαντησα μην μακραινουμε την κουβεντα... το οτι εισαι νεος δεν σε εμποδιζει να διαβαζεις...
το αποπήρες το παιδι βρε τασο
απαντησα μην μακραινουμε την κουβεντα... το οτι εισαι νεος δεν σε εμποδιζει να διαβαζεις...
νομιζεις φιλε μου απο το νημα εδω μεσα εχουμε ριξει πολυ αρκετο σπερμα στην πιατσατο αποπήρες το παιδι βρε τασο
https://www.mamba.ru/chats/1781327582/contact Παρε παρε τζαμπα 170 περ αουερ
Janna απο Glamour, Yourangels καποτε την κλειναμε με 120...μπορει να ειναι τιμες Σαντορινης
Και το mamba πουτανοσαιτ ειναι πλεον.Νέος στο site, αλλά έχω απορία: Γιατί να ψάχνουμε στο mamba και όχι στα πουτανοσάιτς ή στα γραφεία;
Τεραστιο σκουπιδι ! μακρυα !100/1 ora ( proktiko not included)se hotel Priamos Metamorphosi
Αυτό μου είχε πει πριν 2 χρονια, πρέπει να είχε γραφτει ξανά ότι είναι της δουλειας
Καλή ερώτηση, την είχα και εγώ πριν χρόνια όχι πολλα, μέχρι που ασχολήθηκα με το mamba. Στα γραφεία, στίς Ανεξάρτητες, είναι το εύκολο το απλό, τις περισσότερες φορές βλέπεις πάνω κάτω τι θα σου έρθει, το ακριβό, το τυποποιημένο 1ωρα και 1 λεπτό έχεις λήξει, τα έξτρα.... Στο mamba βέβαια υπάρχουν επαγγελματίες, γραφεία πίσω από τα κορίτσια αλλά υπάρχουν και κορίτσια που κάνουν ραντεβού με μικρό, γενναιόδωρο, χωρίς δώρο συνάντηση. Για εμένα εκεί είναι το σημαντικό ότι ψάχνεις δεν είναι εύκολο βέβαια αλλά αν ψάξεις μιλήσεις θα βρείς αυτό που θελεις δεν είναι εύκολο αλλά σίγουρα για εμένα πιο ενδιαφέρον.Νέος στο site, αλλά έχω απορία: Γιατί να ψάχνουμε στο mamba και όχι στα πουτανοσάιτς ή στα γραφεία;
Είσαι μερακλής αρχηγε μου .Συναγωνιστές ξέρει κανείς αν η παρακάτω κυρία είναι του επαγγέλματος??
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Fake accounts μην ασχολεισαι και μη δωσεις στοιχεια σουτι παιζει ρε μαγκες και εχει γεμισει κινεζες το μαμπα?
Εννοείται συναγωνιστήΕίσαι μερακλής αρχηγε μου .
σοτο ειναι ρε... παιχτη,,σε κανουν add στο whatsup ьιλατε και σε ψηνουν για επενδυσειςτι παιζει ρε μαγκες και εχει γεμισει κινεζες το μαμπα?s
πετυχαν εποχη και χωρα για να ψαρεψουν επενδυτες.....χαχχαχαχαχασοτο ειναι ρε... παιχτη,,σε κανουν add στο whatsup ьιλατε και σε ψηνουν για επενδυσεις
Δεν εχω ασχοληθει και πολυ. Τα παρατησα γρηγορα.Για το Μαμπα συμφωνώ απόλυτα, μετριότητα, τωρα για το Τιντερ, μπορείς να βρεις ωραίες περιπτώσεις, κυρίως ως γκόμενο καταστάσεις, ειδικά στο εξωτερικό παίζει πολύ.
Ακριβώς η ίδια είναι. Όπως είπαν και πολλοί πριν 2-3 χρόνια την έπαιρνες και με 80 ευρώ. Μετά το πήγε στα 100 και τώρα στα 120? Συγχαρητήρια στους πυρφορους. Άντε και στα 150. Αααα μην ξεχάσω. Έκανε και πρωκτικο αλλά όχι συχνά γιατί πονάει όπως έλεγε.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Αυτές παίζει να είναι και η ίδια;
ίδιο ποσό, ίδιο service, ίδιο ξενοδ. και ίδια εσώρουχα στις φωτογραφίες που στέλνουν.
Τελευταία 24ωρα στην Αθήνα και άρχισαν οι εκπτώσεις. 100 η ώρα στο ξενοδοχείο της. Να μαζέψει ότι μπορείγια ρωτα την σε τι νομισμα τα θελει σε ρουβλια η σε γριβνα