Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Μπυ στειλε ενα νουμερο whats appγια ρωτα την σε τι νομισμα τα θελει σε ρουβλια η σε γριβνα
Παντως στις φωτο φαινεται δυναμη
Τελευταία τροποποίηση:
Μπυ στειλε ενα νουμερο whats appγια ρωτα την σε τι νομισμα τα θελει σε ρουβλια η σε γριβνα
ναι οι ιδιες ειναιMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Αυτές παίζει να είναι και η ίδια;
ίδιο ποσό, ίδιο service, ίδιο ξενοδ. και ίδια εσώρουχα στις φωτογραφίες που στέλνουν.
100 χωρις κωλοναι οι ιδιες ειναι
Errik ελα λιγο πμ παρακαλωΜπυ στειλε ενα νουμερο whats app
Παντως στις φωτο φαινεται δυναμη
100/30m 140/1h είπε. Τίποτα παραπάνω προς το παρώνhttps://www.mamba.ru/profile/1784131518 Εχουμε και φρεσκα φρουτα
Κι αυτή την είχα πάρει στα 80 όταν ξεκίνησε
Δυστυχώς κι άλλη έβγαλε χρυσά μουνόχειλα εν μέσω covid! Μπορεί να μεγάλωσε σχεδόν 2 χρόνια, να πλησιάζει τα 40, αλλά ζητάει 120 ακατέβατα, από 100 ακατέβατα πριν 2 χρόνια! Και το ραντεβού, το πολύ να πάει 70 λεπτά και μόνο ΒΠ! Αυτά...
Pure office100/30m 140/1h είπε. Τίποτα παραπάνω προς το παρών
Να σου δώσει εκείνη.. χαχαχαMamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
εδω το κοριτσι ζηταει 100 για μια ωρα...ρε που πααααμε!!
της ειπα ενα πενηνταρικο κ να ερθει κ σπιτι..αχαχαχα
ρε μαστορα ποιος σε υποχρεωνει να ψαξεις εδω περα??? εχει και νημα με τραβελια αν γουσταρεις εχω και ανθρωπο να σε μπασει στα κολπαΝέος στο site, αλλά έχω απορία: Γιατί να ψάχνουμε στο mamba και όχι στα πουτανοσάιτς ή στα γραφεία;
Κανένας δεν με υποχρεώνει, απλά μια απορία εξέφρασα. Τώρα τα άλλα με τραβέλια κτλ, τα προσπερνάω σαν περιττά.ρε μαστορα ποιος σε υποχρεωνει να ψαξεις εδω περα??? εχει και νημα με τραβελια αν γουσταρεις εχω και ανθρωπο να σε μπασει στα κολπα
λοιπον απορια εκφραζεις για ενα νημα καποιων ημερων μηνων οχι για νηματα αρκετων ετων ...κατανοητω???Κανένας δεν με υποχρεώνει, απλά μια απορία εξέφρασα. Τώρα τα άλλα με τραβέλια κτλ, τα προσπερνάω σαν περιττά.
Διευκρίνησα πως είναι νέος στο σάιτ. Και αντί για να μου την λες, θα μπορούσες να απαντήσεις στην απορία.λοιπον απορια εκφραζεις για ενα νημα καποιων ημερων μηνων οχι για νηματα αρκετων ετων ...κατανοητω???
απαντησα μην μακραινουμε την κουβεντα... το οτι εισαι νεος δεν σε εμποδιζει να διαβαζεις...Διευκρίνησα πως είναι νέος στο σάιτ. Και αντί για να μου την λες, θα μπορούσες να απαντήσεις στην απορία.
Τεσπα... Δεν συνεχίζω, την καλημέρα μου.απαντησα μην μακραινουμε την κουβεντα... το οτι εισαι νεος δεν σε εμποδιζει να διαβαζεις...
Τεσπα... Δεν συνεχίζω, την καλημέρα μου.