GeorgeTsou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Νεο Ρωσιδακι απο mamba .Δωρεαν και πολλα υποσχομενο στο
ψωνιο μεγαλα. Μουδωσε ρωσσικο κινητο για συνεννοηση.΅Επεμενε στα 150 για 1,5 ωρα αλλα να κατεβω GLS να με δει . Μην φοβαστε . Καποιον θα τσιμπησει. Από μαλακες ουουουουουουεμένα ενώ τελικά την πήγα στα 120 και μου λέει οκ, όταν της είπα για 1,5 ώρα μου απάντησε οτι δεν με γουστάρει...συμπέρασμα υπάρχουν τελικά άτομα που ότι ζητάνε τα δίνουν!!!
όχι
όχι
αυτή από μάμπα είναι μεν στρουμπουλή αλλά υποφέρεται
η άλλη είναι χάλια
παλιά πήγαινε και βίζιτα
βεβαια μιαζουν αρκετα και σαν σωμα
Νεο Ρωσιδακι απο mamba .Δωρεαν και πολλα υποσχομενο στο
οκ καμμια πληροφορια υπαρχει ... γιατι εγω δεν τρωω σουβλακια μονο πιτσα ;)Εντελως δωρεαν . εκτος απο κανα σουβλακι και αυτο με ρεγουλα!!!!!
καλησπερα λινκ μπορεισ να δωσεισΝεο Ρωσιδακι απο mamba .Δωρεαν και πολλα υποσχομενο στο
Έχεις να πεις κάτι για καμιά από το μαμπα? Έχεις κάποιο χρήσιμο ινφο. ..κάποια που πήρες μίλησες έπαιξες. ....όπως ξαναπα μοιράζονται εδώ κάποια πράγματα.....δεν είναι για όσους μυρίζονται εύκολο μουνι...θα φωνάξω τον κατάλληλο αν συνεχίσεις. ...
.
.
Δεν έλεγα εσένα γλυκέ μου....δεν σε έχω να μιλάς με τον κάθε κάφρο. ....συνέχισε εσύ με τα λουλούδια. ...έναν Ζα....εν θέλει ο παραπάνω να την ακούσει καλά.......δεν έρχεται και η Καριδα Αθήνα γαμωτο. ......παίξε μπαλίτσα που ξέρεις καλή και πες μας νεώτερα. ..
δεν ξερω αν ο φιλος εχει το κοριτσι και εαν ολα αυτα τα τζαμπα τα σουβλακια ειναι αληθινα παντως στο να σηκωσει σκονη ειναι καλοςσηγα μην δωσει...και καλα κανει...θα πεσουνε ολοι και θα τρομαξει η μικρη...