erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Για ενεργοποιηση θελει ονοματακι και ταυτοτητουλα φιλε μουπάρε έναν αριθμό σε καρτοκινητό μαν τσάμπα τα μοιράζουν αυτά στους δρόμους
Για ενεργοποιηση θελει ονοματακι και ταυτοτητουλα φιλε μουπάρε έναν αριθμό σε καρτοκινητό μαν τσάμπα τα μοιράζουν αυτά στους δρόμους
ομονοια παιζη πραγμα χωρις ονοματακι και ταυτοτητουλα πληρωνεις κατι παραπανω βεβαια ;)Για ενεργοποιηση θελει ονοματακι και ταυτοτητουλα φιλε μου
Ναι , αλλα ο τυπος λεει οτι τα μοιραζουν τσαμπα στα πανηγυριαομονοια παιζη πραγμα χωρις ονοματακι και ταυτοτητουλα πληρωνεις κατι παραπανω βεβαια ;)
ετσι ακριβως ειναι...μονο καυλαντισμα και τιποτε αλλο..δεν εχω πειστει οτι οντως ειναι γυναικα,παντως,και οχι πουστακι..Βρες μου έναν που να τη-τον συνάντησε, έναν! Δε μιλάω για πήδημα αυτο δε θα γινει ποτε γιατί απλά το προφίλ καυλαντιζει κ τιποτα περισσότερο
αδελφε στα πανηγυρια εχει σουβλακια κοκορετσι και την εφη θωδηΝαι , αλλα ο τυπος λεει οτι τα μοιραζουν τσαμπα στα πανηγυρια
Ο Θεος να φυλαει. Να αγορασουμε το ipod καλυτερααδελφε στα πανηγυρια εχει σουβλακια κοκορετσι και την εφη θωδη
ερχονται χριστουγενα μας βλεπω καμμια βολτα στην μεγαλη αρκουδα ;)
που ζουμε τελικα
πηγα να μπω στο προφιλ μου στο mamba και μου ζηταει να δωσω τηλ για να μου στειλουν κωδικο ενεργοποιησης. το ζηταει και σε αλλους; δεν μου ειχε ζητησει μεχρι τωρα και ξενερωσα γιατι μιλουσα με αρκετες και ειχα καποια τηλ και δεν γουσταρω να δωσω τηλ επειδη φοβαμαι μηπως αρχισουν να ζητανε χρηματα.
μαλλον δεν εχεις δικιο προφανως δεν ξερεις τα συνορα της μεγαλης αρκουδας ;)τι ειναι αυτο το μογγολο .....??? νομιζω δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της μεγαλης αρκουδας...
μαλλον δεν εχεις δικιο προφανως δεν ξερεις τα συνορα της μεγαλης αρκουδας ;)
H αληθεια ειναι πως οι ριζες δεν με πολυενδιαφερουν απο ποδι ομως σκιζη και απο κορμι εδω ειναι ολο το ενδιαφερον ;)και τις ριζες .... προφανως :-D
και τις ριζες .... προφανως :-D
εμένα ενώ τελικά την πήγα στα 120 και μου λέει οκ, όταν της είπα για 1,5 ώρα μου απάντησε οτι δεν με γουστάρει...συμπέρασμα υπάρχουν τελικά άτομα που ότι ζητάνε τα δίνουν!!!παψε,ηρθα! εδω για το μωρακι ενταξει γλυκια ειναι ψιλοομορφη,πηρα viber,fb ειδα παραπανω φωτος αλλα για 150 που θελει για τα δικα μου γουστα δεν ειναι.θα της προτεινω συναντηση εξω κ καλα ποτακι κ βλεποντας κ κανοντας...