Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
δεν ξερω απλα αρνηθηκε την καταποση δια αλληλογραφιαςα για πες για τη Helen,τι λεει απο κοντα?
δεν ξερω απλα αρνηθηκε την καταποση δια αλληλογραφιαςα για πες για τη Helen,τι λεει απο κοντα?
την ειδαμε την αλινα,τιποτα το φοβερο εκτος απο το απιστευτα τουρλοτο κωλαρακι κ γυμνασμενο σωμα.ενα κοριτσακι το οποιο αν δε προσεξει εμφανιση κ υγιεινη δε θα εχει κ πολυ μελλον
παιδι μου μυριζε η κοπελα! μπηκε για ντους ,βγηκε κ παλι μυριζε! ξενερωσα απιστευτα! κ κωλος ναι! τρομερος! κ το κορμι επισης αλλα τι να το κανεις οταν εχεις φερραρι μες τη μπιχλα κ τη βρωματο βρηκα τελικα....δωσε ινφο....ηταν αυτη στις φωτο??υπαρχει αυτη η κωλαρα??? ...σ εμενα θα την εδινε...στην εδωσε??
παιδι μου μυριζε η κοπελα! μπηκε για ντους ,βγηκε κ παλι μυριζε! ξενερωσα απιστευτα! κ κωλος ναι! τρομερος! κ το κορμι επισης αλλα τι να το κανεις οταν εχεις φερραρι μες τη μπιχλα κ τη βρωμα
δοκιμάστηκε πρόσφατα
Γκιλφ 50++ , κοντή και αδύνατη,αλλα με τα σημαδια χαλαρωσης του χρόνου παντου
μια κατηγορία μονη της στην συμπεριφορα, μιλαει ασταματητα, λεει διαφορα κουλα,βαρεθηκα
δεν τρωει χρονο γιατι μπορεις να κατσεις οσο θες
αλλα λογικα δεν θες να κατσεις και πολυ!
το παλευει στο σεξ και στην πιπα, ερασιτεχνης, αλλα δεν τρελλαθηκα
απέφυγε το CIF ενω το ειχαμε συννενοηθει, τα πήρε στο στομα και τα καταπιε και συνεχισε να πιπωνει μεχρι να ξανασηκωθει!!
στα 50 ευρω οι σκληροπυρηνικοι μαχιμοι συναγωνιστες που ψαχνουν cult φασεις βρηκαν τον ανθρωπο τους!
εγω δεν θα ξαναδοκιμασω!
αρχιδια σερβις! η κοπελα ηταν σχεδον τρομοκρατημενη,ντροπαλη,δε το εκανε καν αγγαρεια! το εκανε λες κ ειχε πιστολι στο κεφαλι! ασε με τωρα που τα θυμαμαι συφιλιαζομαι!θα αδειασω τ αφρολουτρο κ θα βαλω αρωματικη χλωρινη
απο σερβις ελεγε τουλαχιστον??κωλο εδωσε...θα φοραω μασκα
αρχιδια σερβις! η κοπελα ηταν σχεδον τρομοκρατημενη,ντροπαλη,δε το εκανε καν αγγαρεια! το εκανε λες κ ειχε πιστολι στο κεφαλι! ασε με τωρα που τα θυμαμαι συφιλιαζομαι!
Α καλα! Η αλμπινα! Το έχουν γαμησει όσοι μιλανε ελληνικά
θα ειχε αλλους απο πισω της....ωραιος πατος ομως.....δεν κακο για την εμπειρια...
εδω ξερεις κανας κυριος τπτ.....λιγο που εψαξα δεν βρηκα ινφο...
δηλαδη τι φαση? "γεια σου ,τι κανεις?τα καταπινεις?" ετσι?δεν ξερω απλα αρνηθηκε την καταποση δια αλληλογραφιας
Είδε που τα μαθαίνεις; Ρωτα οτι θες στο μέλλον. Βέβαια καλα έκανες κ ήσουν διστακτικός στην αρχή αλλα εισαι τυχερός που έπεσες πάνω μου, εχει κατι μουνοπανακια εδω μέσα απαπαπααα
Albina καλο κορμι φοβερο κρεβατι την τελευταια φορα που την ειδα μου ειχε πει το φοβερο... i want to fuck me from the ass without condom... και οταν ειπα οχι λεει το ακομα καλυτερο.... why not my ass very clean.... απο εμενα Χ αυτη... γενικα θελει προσοχη δαγκωνει....
πωπω κωλαρα η albina ποσοι θα μπηκαν στον πειρασμο να την παρουν ακαποτα αν το ζηταει, ευχομαι να μην την πατησαν
ειμαι,να σαι σιγουρος οτι καποιοι θα το ζητησαν απο μονοι τους
απ'τη μια ακουγετε βολικο.....απ'την αλλη ομως ειναι τρμακτικο......ωραιος πατος ομως
ποσα σου ζητησε??
Τι διαφήμιση της έκανες τώρα;Albina καλο κορμι φοβερο κρεβατι την τελευταια φορα που την ειδα μου ειχε πει το φοβερο... i want to fuck me from the ass without condom... και οταν ειπα οχι λεει το ακομα καλυτερο.... why not my ass very clean.... απο εμενα Χ αυτη... γενικα θελει προσοχη δαγκωνει....
Τι διαφήμιση της έκανες τώρα;