επειδη εμενα με ενδιαφερει αν σου εναια ευκολο στειλε μου το τηλ που εχεις σε pm γιατι αυτο που εχω δεν ισχυει..παντως εχει απο τους καλυτερους πατους να ξερεις....
Ειδικά όταν δεις τον πάτο της έτσι πασαλειμένο στα αίματα είναι σκέτη πρόκληση
επειδη εμενα με ενδιαφερει αν σου εναια ευκολο στειλε μου το τηλ που εχεις σε pm γιατι αυτο που εχω δεν ισχυει..παντως εχει απο τους καλυτερους πατους να ξερεις....
Κι η συχαμαρα Αλκυνοε εχει τα ορια της. IQ εεεεε ?Ειδικά όταν δεις τον πάτο της έτσι πασαλειμένο στα αίματα είναι σκέτη πρόκληση
Κι η συχαμαρα Αλκυνοε εχει τα ορια της. IQ εεεεε ?
συμφωνο απολυτα λιγο πολυ τα ιδια και σε δικη μας συναντηση δεν ειναι για πολλα πολλα ;)
δοκιμάστηκε πρόσφατα
Γκιλφ 50++ , κοντή και αδύνατη,αλλα με τα σημαδια χαλαρωσης του χρόνου παντου
μια κατηγορία μονη της στην συμπεριφορα, μιλαει ασταματητα, λεει διαφορα κουλα,βαρεθηκα
δεν τρωει χρονο γιατι μπορεις να κατσεις οσο θες
αλλα λογικα δεν θες να κατσεις και πολυ!
το παλευει στο σεξ και στην πιπα, ερασιτεχνης, αλλα δεν τρελλαθηκα
απέφυγε το CIF ενω το ειχαμε συννενοηθει, τα πήρε στο στομα και τα καταπιε και συνεχισε να πιπωνει μεχρι να ξανασηκωθει!!
στα 50 ευρω οι σκληροπυρηνικοι μαχιμοι συναγωνιστες που ψαχνουν cult φασεις βρηκαν τον ανθρωπο τους!
εγω δεν θα ξαναδοκιμασω!
Εισαι Ουκρανια ?
εχω αναφερθει πιο πισω για τη μανταμιτσα,λογικα θα ξαναρθει...
συμφωνο απολυτα λιγο πολυ τα ιδια και σε δικη μας συναντηση δεν ειναι για πολλα πολλα ;)
ΟΚ! μαλλον γαμας λαθος γκομενες...Αλλα οκ, για πες μας και εμας ποια νεα και ομορφη δεν σου εκανε γαργαρα? Για βοηθα το φορουμ να ξερουμε τις κακοτοπιες! Και βαλε και τις αγελιες να ξερουμε...Κρεμασε τα να δω!εχει ομως το + ότι τα καταπινει που δεν το βρισκεις στις πιο νεες και ομορφες
Στο Lohan; Αυτό που είναι;χορευτρια στο Lohan.απο κιεβο μερια 30αρα πολυ ομορφη κ πολυ ξενερωτη κ κρυα επισης!
δοκιμάστηκε πρόσφατα
Γκιλφ 50++ , κοντή και αδύνατη,αλλα με τα σημαδια χαλαρωσης του χρόνου παντου
μια κατηγορία μονη της στην συμπεριφορα, μιλαει ασταματητα, λεει διαφορα κουλα,βαρεθηκα
δεν τρωει χρονο γιατι μπορεις να κατσεις οσο θες
αλλα λογικα δεν θες να κατσεις και πολυ!
το παλευει στο σεξ και στην πιπα, ερασιτεχνης, αλλα δεν τρελλαθηκα
απέφυγε το CIF ενω το ειχαμε συννενοηθει, τα πήρε στο στομα και τα καταπιε και συνεχισε να πιπωνει μεχρι να ξανασηκωθει!!
στα 50 ευρω οι σκληροπυρηνικοι μαχιμοι συναγωνιστες που ψαχνουν cult φασεις βρηκαν τον ανθρωπο τους!
εγω δεν θα ξαναδοκιμασω!
Στο Lohan; Αυτό που είναι;
προς το παρον οχιτελικα κωλο δινει αυτη?
προς το παρον οχι
ΟΚ! μαλλον γαμας λαθος γκομενες...Αλλα οκ, για πες μας και εμας ποια νεα και ομορφη δεν σου εκανε γαργαρα? Για βοηθα το φορουμ να ξερουμε τις κακοτοπιες! Και βαλε και τις αγελιες να ξερουμε...Κρεμασε τα να δω!
ΟΚ! μαλλον γαμας λαθος γκομενες...Αλλα οκ, για πες μας και εμας ποια νεα και ομορφη δεν σου εκανε γαργαρα? Για βοηθα το φορουμ να ξερουμε τις κακοτοπιες! Και βαλε και τις αγελιες να ξερουμε...Κρεμασε τα να δω!
α για πες για τη Helen,τι λεει απο κοντα?αυτη για παραδειγμα. δεν γουσταρει την καταποση.