- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
έχουμε πει 1000 φορές, ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ!
σου απαντησα!zadren τα φώτα σου,υπάρχουν ινφος γιατί ψήνομαι για το συγκεκριμένο....
μαλλον εχεις μπερδευτει αλβανιδα ειναι ... δοκιμασες?
]
Mύστες έχει πάρει κανείς μεζέ από την θεία??? Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος έτσι για την καλτιλα??????
Η θεία μου είπε 60 και δεν κοιταεί ρολόι,μένει Γλυφάδα όμως,πολύ μακριά από μένα.
έχει δοκιμάσει κανείς? αξίζει τα χιλιόμετρα?
Δεν μας απανταειΕχει γνωρίσει κάποιος συναγωνιστής τήν κυρία?
Εχει γνωρίσει κάποιος συναγωνιστής τήν κυρία?
Δεν μας απανταει
Έκανα προσέγγιση καί μού είπε ότι είναι Αθήνα.Οταν τής είπα γιά συνάντηση,μού απάντησε ότι θέλει δώρο.Την ρώτησα πόσο είναι τό δώρο καί έκτοτε δέν απαντά.Ειναι στην πατριδα της και περιμενει visa. Οταν ερθει, 150 για 2 ωρες. Αυτα μου ειπε, χαχα, τα προξενεια σερνονται μαλλον :-)
τωρα βγαινη η κοστολογηση περιμενε λιγο ;)Έκανα προσέγγιση καί μού είπε ότι είναι Αθήνα.Οταν τής είπα γιά συνάντηση,μού απάντησε ότι θέλει δώρο.Την ρώτησα πόσο είναι τό δώρο καί έκτοτε δέν απαντά.
Μάς "κόβει" η κυρία λοιπόν! ;)τωρα βγαινη η κοστολογηση περιμενε λιγο ;)
Eχεις ενημερωση για τα προξενεια για πες γιατι περιμενω μια φιλη απο ανατολικο κρατος ;)Ειναι στην πατριδα της και περιμενει visa. Οταν ερθει, 150 για 2 ωρες. Αυτα μου ειπε, χαχα, τα προξενεια σερνονται μαλλον :-)
Eχεις ενημερωση για τα προξενεια για πες γιατι περιμενω μια φιλη απο ανατολικο κρατος ;)
τωρα δεν ειναι καλοκαιρι? μαλιστα να σαι καλαΟχι, υποθεσεις εκανα, αλλα εχω ακουσει πως το καλοκαιρι αργουν.Τωρα μαλλον καλυτερα θα ειναι.Καλη τυχη.
με μπλοκαρισε γιατι μαλλον ειμαστε πολυ γειτονες.Πες της να παει να γαμηθει και να μην ξεχναει τις σπανακοπιτες που ετρωγε για καθε εξομολογηση! Ολοι μακρια ρε! Αν θελει καποιος με 30 και πολλα ειναι με αυτα που κανει η κυρατσα!
δεν γνωριζω σε ποια αναφερεσαι,
αυτη που ερχεται καλοκαρι ειναι η αναστασια που εχει το παραπανω Link,
η βαλεντινα που ξερω ειναι μια στα 50 με ονομα MASHA H MINERVA
κανενας...?Mύστες έχει πάρει κανείς μεζέ από την θεία??? Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος έτσι για την καλτιλα??????
Eχεις ενημερωση για τα προξενεια για πες γιατι περιμενω μια φιλη απο ανατολικο κρατος ;)