zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ευλογηCον αδελφε!
Καλλιτεχνικη....... ..... χαιρετω γεροντα
ευλογηCον αδελφε!
Καλλιτεχνικη....... ..... χαιρετω γεροντα
δεν ειναι αυτη η Valentina-Minerva καμια σχεση! ;)Valentina-Minerva
απο τισ πρωτεσ στο μαμβα...καποιος εχει γραψει πως ειναι αρκετα ρομαντικη
Επειδη επιμενεις , μολις ερθει τον Μαιο παρτην και μετα ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ πες " μα τι μαλακας που ειμαι "Για πες ....για πες......
Πολυ λακωνικος εισαι
Valentina-Minerva
η βαλεντινα ειναι 20 κιλα πιο αδυνατη τον π----ο των κανει παγωτο μπορει να σε γλυφει ολοκληρη ημεραValentina-Minerva
κανει κι αλλαη βαλεντινα ειναι 20 κιλα πιο αδυνατη τον π----ο των κανει παγωτο μπορει να σε γλυφει ολοκληρη ημερα
δινη λοκω μεχρι τελικης πτωσης τωρα εγω ακα δεν ειχα καμμια νηξη ;)κανει κι αλλα
κανει κι αλλα ;)
Α χα χα χα χα....εχει και αδυναμια στους καθρεπτες!!!!δινη λοκω μεχρι τελικης πτωσης τωρα εγω ακα δεν ειχα καμμια νηξη ;)
ναι ε δεν το ξερωΑ χα χα χα χα....εχει και αδυναμια στους καθρεπτες!!!!
Επειδη επιμενεις , μολις ερθει τον Μαιο παρτην και μετα ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ πες " μα τι μαλακας που ειμαι "
στην βαλεντινα αναφερεσαιεγω παντως δεν περασα και ασχημα και ειναι αρκετα δεκτικη, το μειονεκτημα ειναι οτι τη δευτερη φορα δεν αφηνε πρωκτικο, το πρωκτικο ειναι μονο για μια φορα μου ειπε :S
η βαλεντινα ειναι 20 κιλα πιο αδυνατη τον π----ο των κανει παγωτο μπορει να σε γλυφει ολοκληρη ημερα
αναφερεστε σε μια μαυρομαλλα γυρω στα 22 που εστελνε και φωτο ?
οχι σαυτην που ερχεται καθε Μαη και φευγει Σεπτεμβριοστην βαλεντινα αναφερεσαι
οχι σαυτην που ερχεται καθε Μαη και φευγει Σεπτεμβριο
α οκ.γιατι ψαχνω εκεινη τη βαλεντινα εδω και καιρο και δε μπορω να τη βρω
δεν γνωριζω σε ποια αναφερεσαι,
αυτη που ερχεται καλοκαρι ειναι η αναστασια που εχει το παραπανω Link,
η βαλεντινα που ξερω ειναι μια στα 50 με ονομα MASHA H MINERVA
δηλαδη να καταλαβω! που και πως την ψαχνεις??? τηλεφωνο δεν εχει? γιατι αν την ψαχνεις τοσο καιρο ενα τηλ θα το ειχες βρει!α οκ.γιατι ψαχνω εκεινη τη βαλεντινα εδω και καιρο και δε μπορω να τη βρω