chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 2.846
Πωποοοο ποσο καυλα εινα αυτο το σοκολατι μωρακι
τη μαυρούλα τη lovely angel , αν κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι με pm
![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Πωποοοο ποσο καυλα εινα αυτο το σοκολατι μωρακι
τη μαυρούλα τη lovely angel , αν κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι με pm
κάνει σεξ με δωράκι μου λέει. Νομίζω ότι πρέπει να ζητάει πολλα
100 δεν κανει φουλγιαυτό ξέρει κανείς?
]
Νομιζω οτι κατι ειχε αναφερθει παλαιοτερα , σχετικα μ αυτην
Θυμαται η ξερει κανεις ;;;
Πωποοοο ποσο καυλα εινα αυτο το σοκολατι μωρακι![]()
![]()
![]()
![]()
!!!! Παρακαλουμε πολυ οποιος της εχει μιλησει στο mamba η εχει καποιες πληροφοριες για το εν λογω σοκολατακι να ενημερωσει σουμπιτο
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταια φορα ηταν 150 για 3ωρο. Εξυπνη γυναικα, σε πουλάει και σ' αγοράζει. Σιλικονη και κάποιας ηλικίας πλέον, αλλα γοητευτική. Δεν ειναι παντως για πανω απο 100.
100 δεν κανει φουλ
παντωs φαινεται,απο τη μια φωτο που εχει,πολυ καλη.γιαυτό ξέρει κανείς?
Τασσο εχειs δοκιμασει100 δεν κανει φουλ
Τελευταια φορα ηταν 150 για 3ωρο. Εξυπνη γυναικα, σε πουλάει και σ' αγοράζει. Σιλικονη και κάποιας ηλικίας πλέον, αλλα γοητευτική. Δεν ειναι παντως για πανω απο 100.
το δευτεροπαιζει δηλαδη μπαλιτσα?γιατι ειχα την εντυπωση οτι δεν επαιζεδεχεται στην ψυχρα πεσιμο για ραντεβουδακι σε ξενοδοχειο ή ειναι κρυφοπουτανα θελει καφεδακια κ μαλακιες,να της το φερεις με τροπο?
το δευτερο
παικταρα μου για μενα η γκομενα ΔΕΝ αξιζει!πιο παλια ισως αλλα τωρα ειναι σαπια,ενα 50ρικο κ πολυ ειναι...
= pizza...α γεια σου! αφου με διαβασες θα ειδες οτι η φαση ειναι καφεδακι+ξηγα φροντιδας κ καλα=σεξακι....