TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Βρε βρε την Μαρλεν (η οπως αλλιως τη λενε) κατι δοξες μεσα εδω!!!!
Περσι ηταν κρυφοκαλντερα....Εφετος παει για τη Βουλη μαλλον....
Αρα μαλλον δεν παει για Βουλη...Μα γιατι?? Περσυ μια χαρα ηταν.Τι να σου πω. ... το γράφω γιατί δε προλαβαίνω να γράψω φουλ ρεπορτάζ ΜΑΚΡΙΑ
Λεπτομέρειες αργότερα.
πολυ θα ηθελα να ξερουμε την αποψη του φιλου για την κυρια?Αρα μαλλον δεν παει για Βουλη...Μα γιατι?? Περσυ μια χαρα ηταν.
Καποιος αλλος να μας πει?
Κι εκει που καθομαι ησυχα στον καναπε μου σκαει μηνυμα απο την εν λογω κυρια
αν θα με ενδιεφερε συναντηση με την ιδια και μια φιλη της για 200€ και τις δυο μαζι για μια ωρα...
Εχει φαει κανεις; Ξερουμε κατι;
μπραβο βαλεντινα δεν θυμομουνα το ονομα ακομα το κλαιω το 50 :S :S οι μαλακιες πληρωνονται. την των εδωσα μια πιπα ειχε μαζι της μια βαζελινη να την απο τον κωλο απο τον πολεμο του 1821 την πιπα και εξω. πηρα αλλη μετααδερφη Θοδη Βαλεντινα απο ουκρανια πολυ σωστα..... το επαιζε ζευγαρι με αντρα μαζι για 3 δεν εκατσε και τωρα το παιζει λεσβια και θελει και 200 ευρω!!!! χαχχαχαχαχααχ ουτε 50 ευρω και για τις 2 αν και δεν γνωριζω την φιλη της....
μπραβο βαλεντινα δεν θυμομουνα το ονομα ακομα το κλαιω το 50 :S :S οι μαλακιες πληρωνονται. την των εδωσα μια πιπα ειχαι μαζι της μια βαζελινη να την απο τον κωλο απο τον πολεμο του 1821
η μεγαλητερη φολα που εχω φαει στην ζωη μου ... ηθελε να παμε και σπιτι μου ...και εγω φιλε μου τα ιδιο.... αν και οταν την ειχα παρει ηταν στα αρχικα σταδια και κολο δεν εκανε ....
η μεγαλητερη φολα που εχω φαει στην ζωη μου ... ηθελε να παμε και σπιτι μου ...
th gampro re file na brei η γυναικα χρειαζεται επειγοντως φουστανοαυτη για γαμπρο εψαχνε στην αρχη... τωρα για κοροιδα... οχι οτι εγω δεν ειμαι κοροιδο που την εδωσα 50 ευρω να την γαμησω αντι να μου δωσει αυτη 100 ...
Αδερφε το ιδιο στελνει παντου.την πρωτη φορα π μιλησαμε και εστειλε φωτο καθαρη θυμηθηκα μια αναφορα εδω στο θρεντ για την κορη της Θωδη.φτυστη ομως και με ασχημες κριτικες οποτε απειχα διακριτικα!Κι εκει που καθομαι ησυχα στον καναπε μου σκαει μηνυμα απο την εν λογω κυρια
αν θα με ενδιεφερε συναντηση με την ιδια και μια φιλη της για 200€ και τις δυο μαζι για μια ωρα...
Εχει φαει κανεις; Ξερουμε κατι;
το ίδιο μήνυμα έστειλε και σε μένα
βεβαια πιο καλα να κανονισης με αυτην ειναι πιο ομορφη
Αρα μαλλον δεν παει για Βουλη...Μα γιατι?? Περσυ μια χαρα ηταν.
Καποιος αλλος να μας πει?
Δηλαδη τοσο χαλια είναι η Βουλη ? χαχαχα.Μπορεί περρσυ να ήταν μια χαρά... δε ξέρω
Προχθές όμως δε νομίζω.
Η Αναστασία / Μαρλέν / Μαρίνα αυτά τα τρία ονόματα ξέρω μπορεί να έχει και άλλα ειναι μια γλυκεία ψηλή κοπέλα γύρω στα 25 .
Οι φωτογραφίες που στέλνει στη παραλία βράδυ δείχνει ένα κώλο που δε θα συναντήσετε. Το σώμα της κανονικό προς αδύνατο με ένα εναμησάρι για βυζί αλλά όλο το λίπος με με τη κυτταρίτιδα στο φουσκωμένο για το υπόλοιπο σώμα κώλο. Καλή στην επικοινωνία ... και εδώ τελειώσανε τα όποια ωραία.
Η κοπέλα ήρθε με ένα τελείως ντεκαβλέ ντύσιμο, μύριζε το στόμα της, το σώμα της και μια μυρωδιά ερχόταν από εκεί χαμηλά. Ήταν αξύριστη με τρίχες ενοχλητικές για οπουδήποτε κοντινή κίνηση με και ένα μν χοάνη. Η ίδια ιστορία με τρίχες συνέχιζε έως και πίσω. Δίνει και πρωκτικό τρομάρα της.... Στα του αγώνα στο πεουλασμο στα πέντε εκατοστά προσποιηται ότι θα κάνει εμετό και δε το έβαζε πιο μέσα και στο ιεραποστολικο στις 180 αλλά και στις 90 μοίρες έσφιγγε τα πόδια μπλοκάροντας οπουδήποτε κίνηση.
Με μια λέξη ΜΑΚΡΙΑ
από την άλλη με αυτά που κυκλοφορούν στη Βουλή ίσως να πάει >
Ωραίος ο WRAIOS.Μπορεί περρσυ να ήταν μια χαρά... δε ξέρω
Προχθές όμως δε νομίζω.
Η Αναστασία / Μαρλέν / Μαρίνα αυτά τα τρία ονόματα ξέρω μπορεί να έχει και άλλα ειναι μια γλυκεία ψηλή κοπέλα γύρω στα 25 .
Οι φωτογραφίες που στέλνει στη παραλία βράδυ δείχνει ένα κώλο που δε θα συναντήσετε. Το σώμα της κανονικό προς αδύνατο με ένα εναμησάρι για βυζί αλλά όλο το λίπος με με τη κυτταρίτιδα στο φουσκωμένο για το υπόλοιπο σώμα κώλο. Καλή στην επικοινωνία ... και εδώ τελειώσανε τα όποια ωραία.
Η κοπέλα ήρθε με ένα τελείως ντεκαβλέ ντύσιμο, μύριζε το στόμα της, το σώμα της και μια μυρωδιά ερχόταν από εκεί χαμηλά. Ήταν αξύριστη με τρίχες ενοχλητικές για οπουδήποτε κοντινή κίνηση με και ένα μν χοάνη. Η ίδια ιστορία με τρίχες συνέχιζε έως και πίσω. Δίνει και πρωκτικό τρομάρα της.... Στα του αγώνα στο πεουλασμο στα πέντε εκατοστά προσποιηται ότι θα κάνει εμετό και δε το έβαζε πιο μέσα και στο ιεραποστολικο στις 180 αλλά και στις 90 μοίρες έσφιγγε τα πόδια μπλοκάροντας οπουδήποτε κίνηση.
Με μια λέξη ΜΑΚΡΙΑ
από την άλλη με αυτά που κυκλοφορούν στη Βουλή ίσως να πάει >