mitsosmilfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οκ φιλος!αυτο εννοουσα και εγω.κανε παιχνιδι εσυ, μιλα της και πες μας- οκ...Δεν εχουμε μιλησει ποτε για δαυτην...Αν μαθεις μας λες...
οκ φιλος!αυτο εννοουσα και εγω.κανε παιχνιδι εσυ, μιλα της και πες μας- οκ...Δεν εχουμε μιλησει ποτε για δαυτην...Αν μαθεις μας λες...
Ζουμαρισες την κατω φωτο και επιμενεις ?οκ φιλος!αυτο εννοουσα και εγω.
οχι για να πω αληθεια δεν εκανα και ζουμ.ανοιξε μου τα ματια καλα γενικα στα παπακια της με εγραψε ετσι και αλλιως.παρακατω...Ζουμαρισες την κατω φωτο και επιμενεις ?
φιλε εβλεπες και το Μεθοριακο Σταθμο?αχ πανε οι πελιες εποχες του μαμπα γαμωτο
φιλε εβλεπες και το Μεθοριακο Σταθμο?
φιλε εβλεπες και το Μεθοριακο Σταθμο?
ayto to eblepaη τον Ιστό της Αράχνης ?
Καλησπέρα σας,
€80,00 + το ξενοδοχείο / 2 ώρες . Απλό πρόγραμμα . Σερίφησα σε στούντιο. Νομίζω ακριβή.
Απορία: τι παίζει με κάποιες που σε μπλοκάρουν με την πρώτη καλημέρα πριν προλάβεις να πεις ό,τιδήποτε; Ραντάρ έχουν;
Απορία: τι παίζει με κάποιες που σε μπλοκάρουν με την πρώτη καλημέρα πριν προλάβεις να πεις ό,τιδήποτε; Ραντάρ έχουν;
καλησπερα συναγωνιστες.εντοπισα αυτο το μιλφονι και δεν θυμαμαι να το εχω δει ουτε στο θρεντ .εστειλα κανα μνμ μπας και αλιευσω αν και δεν στις απαιτησεις της κυριας στην ηλικια αν εχει κανεις καμια ιδεα ας ριξει θα ενημερωσω για τυχον απαντηση .
γυναικαρα μαν!!
απο κοντα ειναι +5...
δεν την εχω πηδηξει ομως, δεν το καταφερα, απλα ηπιαμε ενα κρασακι....
απ οτι ξερω εχει σαλπαρει για λονδινο απο περσυ
παντως αν ειναι ακομα εδω και την τουμπαρει καποιος συναγωνιστης να ερθει σπιτι του, καλα θα κανει να εχει κονιακ...
αυτα....
ας το ψηνα και απο κονιακ οι καβες να ναι καλα.παντως τα μνμτα μου πηγαν ακλαφτα. οποτε καλη τυχη σε οποιον συναγωνιστη το πολεμησει!γυναικαρα μαν!!
απο κοντα ειναι +5...
δεν την εχω πηδηξει ομως, δεν το καταφερα, απλα ηπιαμε ενα κρασακι....
απ οτι ξερω εχει σαλπαρει για λονδινο απο περσυ
παντως αν ειναι ακομα εδω και την τουμπαρει καποιος συναγωνιστης να ερθει σπιτι του, καλα θα κανει να εχει κονιακ...
αυτα....
οχι δεν ειναι οτι πινει πολυ, και καλα elegant να ουμε
η αληθεια ειναι οτι κι εμενα μου πηρε χρονο να την σπιτωσω
παντως μεν δεν φανηκε δυσκολη, μαλλον εγω καρφωθηκα οτι ηθελα να την παω γαμιωντας μεχρι το βλαδιβοστοκ....
εμενα μου χει βγαλει τη παναγια στο fb! μωρο μου κ μωρο μου οταν ειναι Λονδινο κ οταν ερχεται ακρα του ταφου σιγη... ασταδιαλαοχι δεν ειναι οτι πινει πολυ, και καλα elegant να ουμε
η αληθεια ειναι οτι κι εμενα μου πηρε χρονο να την σπιτωσω
παντως μεν δεν φανηκε δυσκολη, μαλλον εγω καρφωθηκα οτι ηθελα να την παω γαμιωντας μεχρι το βλαδιβοστοκ....
εμενα μου χει βγαλει τη παναγια στο fb! μωρο μου κ μωρο μου οταν ειναι Λονδινο κ οταν ερχεται ακρα του ταφου σιγη... ασταδιαλα
Γαμστα ρεεεμενα μου χει βγαλει τη παναγια στο fb! μωρο μου κ μωρο μου οταν ειναι Λονδινο κ οταν ερχεται ακρα του ταφου σιγη... ασταδιαλα