zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ετσι!το τελευταιο εχει αναφερθει για ακαποτα...
Ετσι!το τελευταιο εχει αναφερθει για ακαποτα...
το τελευταιο εχει αναφερθει για ακαποτα...
..και σε πληροφορω,αγαπητε,οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,που παρακαλανε,και μαλιστα πληρωνουν αδρα για κατι τετοιο.ασε που κανουν τους κινεζους,και τους υπερανω....πραγματικα ηθελα να μαθω ποιος γαμαει ακαποτα πουτανα την σημερινη εποχη..... εχω πει οτι εχω παει με την συγκεκριμενη παντα με προφ. και την αλμπινα που μου προτεινε ακα (που ειναι πολυ ποιο γαμευσιμη) την εγραψα κανονικα.... δεν παιζουμε με την υγεια μας...
..και σε πληροφορω,αγαπητε,οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,που παρακαλανε,και μαλιστα πληρωνουν αδρα για κατι τετοιο.ασε που κανουν τους κινεζους,και τους υπερανω....
..και σε πληροφορω,αγαπητε,οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,που παρακαλανε,και μαλιστα πληρωνουν αδρα για κατι τετοιο.ασε που κανουν τους κινεζους,και τους υπερανω....
ρε φιλε, μας δουλευεις?? Αυτες ειναι ολες φλουδες...Μιλαμε για αυτες απο πολυ παλια! ΟΛΟΙ τις γνωριζουμε....Τι εκανες? Copy/Paste παλαιων σχολιων ? Σιγα την ενημερωση...Τπτ καινουργιο υπαρχει?
το τελευταιο εχει αναφερθει για ακαποτα...
Φημίζεται για τη μαλακία στο κεφάλι ο Έλληνας..
συμφωνω κυριοι....Το μονο πραγμα που δεν εχει ορια ειναι η ανθρωπινη βλακεια...
Εχει μπει η ανοιξη και τα ατακτα πονηρα Ουκρανιδια και Ρωσσιδια εχουν ξεμυτισει σαν τις πασχαλιτσες , εχουν βγει απ τα καβουκια τους για να κατασπαραξουν αντρικες πρωτεινες και να δαγκωσουν αφελη πορτοφολια , το νου σας αλανια μου , το νου σας !!!!το τελευταιο εχει αναφερθει για ακαποτα...
συμφωνω στο κομματι με το τι κανουμε,και με ποιες...θα διαφωνησω ομως,με την εθνικοτητα.Εχει μπει η ανοιξη και τα ατακτα πονηρα Ουκρανιδια και Ρωσσιδια εχουν ξεμυτισει σαν τις πασχαλιτσες , εχουν βγει απ τα καβουκια τους για να κατασπαραξουν αντρικες πρωτεινες και να δαγκωσουν αφελη πορτοφολια , το νου σας αλανια μου , το νου σας !!!!
Επισης εχουμε ξαναναφερθει για την ανθρωπινη ευφυια και εφευρετικοτητα μη τα ξαναλεμε χιλιες φορες , προσοχη με το τι κανουμε και με ποιες το κανουμε , δεν ειναι εποχες για παρασημα φιλοι μου και δεν ξερουμε και τι κουβαλαει η καθε μια απ την χωρα της οποτε λιγο προσοχη δεν βλαπτει , αιντε μην αρχιζω να κραζω μεσημεριατικα
αυτη εχει να μπει στο μαμπα μηνες που την ξεθαψες? εχουν πει οτι οι φωτο ειναι μουφα αν και εμενα αυτη που μου ηρθε ηταν καλη εμφανισιακα απο σερβις τπτ
Εθνικοτητα .....συμφωνω στο κομματι με το τι κανουμε,και με ποιες...θα διαφωνησω ομως,με την εθνικοτητα.
Τυπε , περαν τουτ ότι γραφτηκες περυσι και όχι πριν από 2 χρονια δεν καταλαβα τι πλασσαρεις .Καλησπέρα σας,
παρακολουθώ την ομάδα περίπου 2 χρόνια αλλά μπλέκουμε και δεν προλαβαίνουμε να πούμε τις εμπειρίες μας.
Θα προσπαθήσω να είμαι ουσιαστικός και να σας δώσω τις εμπειρίες μου ανάλογα με το τι θα ήθελα να μάθω και εγώ από εσάς .
είχαμε κλείσει πιο παλιά αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω του ότι έκατσε άλλο μιλφάκι. Μασαζάκι και απλό πρόγραμμα στα €30,00 / 1ώρα με χώρο δικό της στην Ευελπίδων κάπου. Δεν επανήλθα.
40,00€/ 1 ώρα με χώρο δικό της στη Νέα Μάκρη . Χειρομάλαξη και εκτόνωση . Μου πέφτει λίγο μακριά.
€80,00 + το ξενοδοχείο / 2 ώρες . Απλό πρόγραμμα . Σερίφησα σε στούντιο. Νομίζω ακριβή.
€80,00 σε χώρο δικό της . Ακα + 2 εκτονώσεις - χωρίς πίσω πόρτα.. Δεν έχω δοκιμάσει .
€70,00 / 1 ώρα + ξενοδοχείο . Δεν κάνει για τα γούστα μου .
Στέλλα η γνωστή. Πολύ δυνατή . Το τιμάει το €50,00/ 1 ώρα + ξενοδοχείο . Καρά φουλ..
Δυνατό Ρώσικο μιλφάκι..φουλ με €80/ 1 ώρα . Σε λιώνει κυριολεκτικά.
Συνεχίζουμε..
Εχω την εντυπωση πως το φορουμ τωρα τελευταια εχει ανεβασει στροφες γκρινιας σε επιπεδα κλιμακτηριας περιοδου.Πολυ ενταση
ρε φιλε, τι εννοεις??? την ξερεις? δεν την ξερεις??καλησπερα συναγωνιστες.εντοπισα αυτο το μιλφονι και δεν θυμαμαι να το εχω δει ουτε στο θρεντ .εστειλα κανα μνμ μπας και αλιευσω αν και δεν στις απαιτησεις της κυριας στην ηλικια αν εχει κανεις καμια ιδεα ας ριξει θα ενημερωσω για τυχον απαντηση .
δεν την ξερω.και δεν την εχω δει ουτε να αναφερεται στο θρεντ.εστειλα μνμ και αν απαντησει τι παιζει θα ενημερωσω.απλα ειπα μηπως ξερει ηδη καποιος.γιατι γραφει στην ηλικια 41 + οποτε δεν ταιριαζω στις απαιτησεις της κυριας.ρε φιλε, τι εννοεις??? την ξερεις? δεν την ξερεις??
κανε παιχνιδι εσυ, μιλα της και πες μας- οκ...Δεν εχουμε μιλησει ποτε για δαυτην...Αν μαθεις μας λες...δεν την ξερω.και δεν την εχω δει ουτε να αναφερεται στο θρεντ.εστειλα μνμ και αν απαντησει τι παιζει θα ενημερωσω.απλα ειπα μηπως ξερει ηδη καποιος.γιατι γραφει στην ηλικια 41 + οποτε δεν ταιριαζω στις απαιτησεις της κυριας.