zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
καλα να περασεις φιλε...Ευχαρηστω Zadren
Πήρα κ κανόνισα
Με το που γίνει το ραντεβου θα ενημερώσω το νήμα για εντυπώσεις
καλα να περασεις φιλε...Ευχαρηστω Zadren
Πήρα κ κανόνισα
Με το που γίνει το ραντεβου θα ενημερώσω το νήμα για εντυπώσεις
σε ρουβιτσες δεν απανταει...Boy έχω στείλει κάτι δεκάδες μνματα αλλά δεν απαντάει .......
Μπορεί να μου στειλείς pm με το τηλεφωνο του μικρού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
τηλεφωνα να μην δινετε σε κανενα...ιδιως σε μελη με μηδενικη συμμετοχη...οποιος θελει να μιλησει με τις κοπελες και να το ζητησει μονος του..
συναντηθηκε με την κυρια. μια χαρα, 100 ευρω 1.5 ωρα, πολυ καλο σωμα, λιγο ιδιορυθμος χαρακτηρας, αν την καταλαβεις περνας καλα. Πιπα καλη, βυζι τελειο, κολο ουτε για πλακα. Δεν κανει ντουο. Δεν εκλαψα τα λεφτα μου Ζητω συγγνωμη για το αργοπορημενο της αναφορας......Παντως, αν εχεις χρονο, δες και εδω ;)
συναντηθηκε με την κυρια. μια χαρα, 100 ευρω 1.5 ωρα, πολυ καλο σωμα, λιγο ιδιορυθμος χαρακτηρας, αν την καταλαβεις περνας καλα. Πιπα καλη, βυζι τελειο, κολο ουτε για πλακα. Δεν κανει ντουο. Δεν εκλαψα τα λεφτα μου Ζητω συγγνωμη για το αργοπορημενο της αναφορας......
συναντηθηκε με την κυρια. μια χαρα, 100 ευρω 1.5 ωρα, πολυ καλο σωμα, λιγο ιδιορυθμος χαρακτηρας, αν την καταλαβεις περνας καλα. Πιπα καλη, βυζι τελειο, κολο ουτε για πλακα. Δεν κανει ντουο. Δεν εκλαψα τα λεφτα μου Ζητω συγγνωμη για το αργοπορημενο της αναφορας......
συνάντηση το Δεκέμβριο όταν έμενε κοντά στο σταθμό Λαρίσης,μια χαρά μαζί μου,2 ώρες,100 το τιμολόγιο,σώμα καλό,και βυζι τέλειοεμαθε να πιπωνει αυτη ? δοντι θυμαμε εγω πριν ενα χρονο περιπου
Κανενα νεο για αυτη, τη συναντησε κανεις?αυτο το πήρε κανένας να μάθουμε εντυπώσεις??
Κανενα νεο για αυτη, τη συναντησε κανεις?
Ωραιος...την ειχα παρει εγω σε αρκετα τσουχτερη τιμη στα 120. μαι ωρα σε ξενοδοχειο bill. ομορφη με στηθος μεγαλο αλλα λιγο πεσμενο για την ηλικια της. αρκετα διεκπεραιωτικη χωρις πρωτοβουλιες κλπ. πιπα αδιαφορη. δεν δινει κωλο και ηταν 2 πυροβολισμοι στο ραντεβου. μπλα μπλα πολυ κατι που με ενοχλει αφανταστα. για να μην πολυλογω με ενα 80 μαξιμουμ την ξαναεπαιρνα, για παραπανω ουτε λογος.λεει οτι ειναι πολωνεζα αλλα σιγουρα δεν ειναι. μαλλον απο γειτονικη μας χωρα. επισης το σκουλαρικι στην γλωσσα με ξενερωνει. σωμα πολυ καλο αλλα ποια γυναικα στην ηλικια της γυρω στα 25 δεν εχει καλο σωμα? συγγνωμη που δεν βαζω αλλου κριτικη αλλα χρονος ελαχιστος
ολα τα ανωτερω αποτελουν προσωπικη υποκειμενικη αποψη. μην αρχισουν τα τι λες κλπ.. απλα λεω τι ειδα εγω και ο καθενας βγαζει συμπερασματα δικα του
καλοοοοοοοο φαινεται ...
χαχαχαχα μπουρδελοοοοοοοοο το αστερακι σου εεεεεεεεε
θα την βρεις σε στριπ κλαμπ στην συγγρου..
στον bourdelos πηγαινε το σχολιοτι εννοεις?