zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Καλημερα φιλε Τασσο....ΤΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ τροπους εχεις πολυ πλακα... σοβαρεψου
Καλημερα φιλε Τασσο....ΤΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ τροπους εχεις πολυ πλακα... σοβαρεψου
καλημεραΚαλημερα φιλε Τασσο....
Λαθος! Σταματα την παραπληροφορηση. Επειδη απο το 2006 ολο ζητας ζητας ζητας και δεν εχεις καμια συμμετοχη...Συν οτι εχεις και 1 κριτικη που ανεβηκε το 2009 (οκ αυτο ας το παραβλεψω) και καθολου ενημερωσεις. Και το χειροτερο απο ολα με αποκαλεσες κατι που δεν ειμαι. Επισης το στυλ του "γαμαω" δεν μου αρεσει...Σε εχω βοηθησει πολλες φορες και το ευχαριστω το ειδα απο σενα... Την επομενη φορα λοιπον αλλαζεις πορεια φτιαχνεις τροπους και μετα το συζηταμε...
αυτο το πήρε κανένας να μάθουμε εντυπώσεις??
για του λόγου το αληθες
Λεει οτι τα πινει...Δεν ειναι καλη κοπελα για σπιτι...Δεν μας ενδιαφερει....για του λόγου το αληθες
εντάξη τωρα για πιτσιρίκα το βυζι της ειναι χάλια!...λιγο πιο κάτω και θα βρίσκει στα γόνατα!...πάτο μάλλον εχει καλό αλλα με τα φράγκα που ζηταει ειναι για κλωτσιες!!!!!!!!!!!!!!μου εχει στειλει και φωτος αλλα δεν ξερω αν ειναι δικες της.....απο κορμι αξιζει αλλα απο εμπειρια δεν εχω αποψη.....
εντάξη τωρα για πιτσιρίκα το βυζι της ειναι χάλια!...λιγο πιο κάτω και θα βρίσκει στα γόνατα!...πάτο μάλλον εχει καλό αλλα με τα φράγκα που ζηταει ειναι για κλωτσιες!!!!!!!!!!!!!!
160την ωρα????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ακομα μιλάμε για δαυτην?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με κατάλαβε οτι εχω λεφτα!....... :Sαχαχαχαχαχα 160 σου ειπε εσενα αχαχαχαχαχαχα
Με κατάλαβε οτι εχω λεφτα!....... :S
ελα λιγο πμκαλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας. Βρήκα παλιά ποστ αλλά δεν έβγαλα άκρη. σας ευχαριστώ όλους
Εισαι μηπως η Agent.Sirina?Ειχα και εγω προφιλ μα το εσβησα
τι ακριβως ψαχνεις να βρεις? η μαλλον τι ακριβως κανεις?Τωρα εχω γραφτει.Δεν ειμαι καμια δεν ημουν καν αθηνα
τι ακριβως ψαχνεις να βρεις? η μαλλον τι ακριβως κανεις?