οχι ακομα.........
Πήγες τελικά εκεί που με ρώτησες;
προτεραιότητες άλλες είχα....
θα ερθει και αυτη η ωρα..... ;)
οχι ακομα.........
Πήγες τελικά εκεί που με ρώτησες;
θυμαμαι να εχουν ειπωθει καλες κριτικες,,80-100 για φουλ,κατα το καβλουν της τσεπης...Εχει γινει καπου λογος για την κυρια,αλλα η μνημη μου ειναι αδυνατη
Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?
οχι ακομα.........
προτεραιότητες άλλες είχα....
θα ερθει και αυτη η ωρα..... ;)
Τηλεφωνο υπαρχει??..της εχω κανει αιτημα κ δεν εχει ανοιξει ακομη τις φωτογραφιες της100 δύο εκτονώσεις...αλλα το ελ στοματικο ειναι παραπάνω!!!!!!!!
Εχει γινει καπου λογος για την κυρια,αλλα η μνημη μου ειναι αδυνατη
θυμαμαι να εχουν ειπωθει καλες κριτικες,,80-100 για φουλ,κατα το καβλουν της τσεπης...
kαλο φαινεται το μιλφονι
εξακολουθεί να λέει τα δικά της...απορώ ποιός δίνει τα λεφτά που ζητάει και το παίζει μούρη.Σε ερώτηση μου αν το σκέφτηκε για 80 η ώρα,μου απαντάει ναι και δεν θέλω!!!! λεφτά υπάρχουν.....
Η κοπέλλα ειναι απίστευτη. Δεν συμφερει η τιμή σε ατομικό, αλλα σε ομαδικό πεφτει στα 100 για 3-4 ώρες. Ειμασταν 6 και δεν δυσανασχετησε ούτε λεπτό. Τα έκανε ΟΛΑ και ακόμα παραμιλαμε. Σαντουιτς, gang bang, χαστουκάκια, deep throat, ότι τραβούσε η όρεξη της ομήγυρης. Δεν μας έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση.
Τύπε μήπως να σβήσεις το πνίχτης τελικά......στο μαμπα ειναι βεβαιο οτι μιλάει αντρας και όχι αυτη......και οι κουβεντες σου και το ονομα σου, φωναζουν πως τα φαινομενα απατουν
ελα πμΧαρακτηριστικα λογια γκομενας, σωστα?
Τύπε μήπως να σβήσεις το πνίχτης τελικά......στο μαμπα ειναι βεβαιο οτι μιλάει αντρας και όχι αυτη......και οι κουβεντες σου και το ονομα σου, φωναζουν πως τα φαινομενα απατουν
Δεν πας για ψαρεμα καλυτερα ?Εχει γινει καπου λογος για την κυρια,αλλα η μνημη μου ειναι αδυνατη
τελικα , και εδω ζουμε μεγαλες στιγμες...Η κοπέλλα ειναι απίστευτη. Δεν συμφερει η τιμή σε ατομικό, αλλα σε ομαδικό πεφτει στα 100 για 3-4 ώρες. Ειμασταν 6 και δεν δυσανασχετησε ούτε λεπτό. Τα έκανε ΟΛΑ και ακόμα παραμιλαμε. Σαντουιτς, gang bang, χαστουκάκια, deep throat, ότι τραβούσε η όρεξη της ομήγυρης. Δεν μας έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση.
Δεν πας για ψαρεμα καλυτερα ?
Ολο θα και θα και θα. ! Γιασου ρε παραμυθαΦιλε μου μπορείς πολύ εύκολα να ανακαλύψεις την αλήθεια. Μπορείς να την παρεις τηλέφωνο. Τα υπόλοιπα σχολιάκια σου θα σου συνιστούσα να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου.
υπαρχει καπιο τηλ για την κυρια