Καλησπερα σε ολους!Εχετε καποια πληροφορια για την κοπελια?
Μόλις έστειλα, με έβαλε αποκλεισμό.
Καλησπερα σε ολους!Εχετε καποια πληροφορια για την κοπελια?
λιγομιλητη η κοπελια,με το τσιγγελι να μου απαντησει και να φανταστεις οτι δεν της ανεφερα τιποτα πονηροΜόλις έστειλα, με έβαλε αποκλεισμό.
μαλλον κανεις λαθος 60 παιζη..μονο που ζηταει 80 την ωρα!!
μαλλον κανεις λαθος 60 παιζη
Μαλακιες σου λεει εκει...μην σου πω οτι και 50 εχει παρει...Δεν κανω λαθος, 80 μου ζητησε στο mamba, ενω στις αγγελιες της κ εδω 60(!)
ασε στραφη θα πάει...εδω ειμαστε ολοι φραγκάτοι!..... :-Απ: Αναζητήσεις milf call girls
« Απάντηση #9515 στις: 22/01/16, 16:04 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: TASSOS karipidis στις 22/01/16, 11:11
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΑΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
πολυ φασαρια κανετε για κοντοπουτανο που εκδιδοταν στην φυλης με ενα 20αρικο...ξαφνικα εγινε μουναρα και θεογκομενα,μεχρι και κατα φαντασια κολο δινει...ψηλωσε,εγινε κουκλα και ο Τσιπρας αριστερος...
ασε σε λιγο,μετα την θεοποιηση ,που θα το παει στα 100...
να κανω μια υπενθυμιση τι ειχα γραψει...
Γράφεις μεγάλες αλήθειες, αλλά εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε...Απ: Αναζητήσεις milf call girls
« Απάντηση #9515 στις: 22/01/16, 16:04 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: TASSOS karipidis στις 22/01/16, 11:11
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΑΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
πολυ φασαρια κανετε για κοντοπουτανο που εκδιδοταν στην φυλης με ενα 20αρικο...ξαφνικα εγινε μουναρα και θεογκομενα,μεχρι και κατα φαντασια κολο δινει...ψηλωσε,εγινε κουκλα και ο Τσιπρας αριστερος...
ασε σε λιγο,μετα την θεοποιηση ,που θα το παει στα 100...
να κανω μια υπενθυμιση τι ειχα γραψει...
Μια χαρά ξέρω φίλε γι'αυτό και λέω ότι λέω, με αφορμή το σχόλιο του συναγωνιστή για την Αλεξάνδρα. Την οποία ούτε έχω συναντήσει, ούτε θα συναντήσω.Ρε παλαιο αγορι...Λες και δεν ξερεις ...Εδω αλλες εγιναν γοργονες απο τα 50 στα 300 και μας πειραξε η Αλεξανδρα που πηγε απο τα 30 στα 50-60??? Παντου συμβαινει αυτο...Τι σχεση εχει η Ελλαδα? Εκτος μαλλον και αν εννοεις εμας τους Ελληνες που αν πει καποιος κατι και δεν αρεσει σε καποιον αλλο, τοτε αρχιζει το ακορντεον...
Μην ξεχνας επισης κατι πολυ σημαντικο. Εχει τυχει στο παρελθον αλλιως να μιλαει καποιος μεσα εδω για κοπελα και αλλα πμ να παιρνω...Αυτο δεν εχει να κανει με χωρα αλλα με κουτοπονηρια η ακομα καλυτερα με πουτσοπονηρια...
ΟχιΜια χαρά ξέρω φίλε γι'αυτό και λέω ότι λέω, με αφορμή το σχόλιο του συναγωνιστή για την Αλεξάνδρα. Την οποία ούτε έχω συναντήσει, ούτε θα συναντήσω.
Γιατί υπάρχουν πάρα πολλές, σαν την Αλεξάνδρα, που λόγο του bou έγιναν από καλντερίμια και θείτσες επιλεκτικά call girl των 80+ ευρώ. Αυτό δεν συμβαίνει παντού, πιστεψέ με...
Τώρα όσον αφορά τα pm, δεν νομίζω να αναφέρεσαι σε εμένα και δεν έχω κάτι να σχολιάσω.
και για να μην υπαρχει καμια θολουρα στο νερο και τις..γοργονες,προσωπικα δεν εχω στειλει ποτε μηνυμα στον zadren...Ρε παλαιο αγορι...Λες και δεν ξερεις ...Εδω αλλες εγιναν γοργονες απο τα 50 στα 300 και μας πειραξε η Αλεξανδρα που πηγε απο τα 30 στα 50-60??? Παντου συμβαινει αυτο...Τι σχεση εχει η Ελλαδα? Εκτος μαλλον και αν εννοεις εμας τους Ελληνες που αν πει καποιος κατι και δεν αρεσει σε καποιον αλλο, τοτε αρχιζει το ακορντεον...
Μην ξεχνας επισης κατι πολυ σημαντικο. Εχει τυχει στο παρελθον αλλιως να μιλαει καποιος μεσα εδω για κοπελα και αλλα πμ να παιρνω...Αυτο δεν εχει να κανει με χωρα αλλα με κουτοπονηρια η ακομα καλυτερα με πουτσοπονηρια...
Ουτε για σενα μιλησα! Ποτε δεν μου εχεις στειλει κατι....και για να μην υπαρχει καμια θολουρα στο νερο και τις..γοργονες,προσωπικα δεν εχω στειλει ποτε μηνυμα στον zadren...
γαμησε την αυτη ρε φιλε...4 μαγκες απο εδω την πηραν παρτουζα με οχι καλες εντυπωσεις. Κλαινε... ;)εξακολουθεί να λέει τα δικά της...απορώ ποιός δίνει τα λεφτά που ζητάει και το παίζει μούρη.Σε ερώτηση μου αν το σκέφτηκε για 80 η ώρα,μου απαντάει ναι και δεν θέλω!!!! λεφτά υπάρχουν.....