ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Καινουριο αιμα στην πιατσα?
Εστειλα μηνυμα και ακομη περιμενω
Εστειλα μηνυμα και ακομη περιμενω
Η διαφωνία προκαλεί αποτέλεσμα .....ευχαριστούμε για τις απόψεις σου. Όχι και δεν έπαιξες μπαλλα....κάτι σου έπαιξε εκείνη έμαθα εγω...Η συγκεκριμένη τωρσ τελος ...και πολλά χατήρια της κάναμε. ....θα δοκιμάσεις με τις επόμενες ....? .....ο κόσμος θέλει παρτουζα να εκτονώνεται. ....δεσμεύσου δημόσια εδώ και τώρα
αυτο που σου λεει ισχυει φιλαρακι.
επανήλθε η κορασίδα.. εντυπώσεις κανείς?
εχεις δικιο κατι επαιξε αλλα δεν πηγε παρα κατω...εσυ ασχοληθηκες πιο πολυ και ισως να τα καταφερεις πιο καλα στο ψησιμο...και επειδη δεν εχω βρει εγω παρτουζα για εχτονωση βαλε εσυ την γκομενα και εγω την διοργανωση...χα χα ..λες να κανονισουμε την κομωτρια???ξερεις εσυ ποια λεω...
Εμενα οταν μου κανουν πασα κατι, λεω και μια κουβεντα για το τι εγινε, for your information only, που λενε στο χωριο...............εσυ ειπες? δεν ειπες!
Η νατασσα τελειωσε δεν ειναι για τετοια....αμα στον επαιξε και σου αρεσε, χαιρομαι!
Ασε τις κομμωτρεις και πιασε τα κονε, που ελεγες πως εχεις.....τα πολλα φτωχεια ειναι λογια....να γαμησουμε ολοι θελουμε εδω......εμενα με ευχαριστει να το κανω μαζι με αλλους, τον ευατο μου παντα πισω στην σειρα τον βαζω
Θα σε ειδοποιησω οταν θα γινουν τα κονε που λες μεχρι τοτε ειμαι και εισαι σε αναμονη...
τραβελας ειναι?Montana
Ξέρεις τι εγώ δεν ψάχνω εδώ συγκεκριμένο... Απλά μιλάω και έτσι...
Εμένα μου είχε γράψει ότι δεν είναι του παιχνιδιού πάντωςτραβελας ειναι?
Εστι ακριβως. Παντως δεν είναι τραβελΕμένα μου είχε γράψει ότι δεν είναι του παιχνιδιού πάντως
τραβελας ειναι?
ποια φιλε?αξιζει!!!!!!
bella apo mampa