ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μολις μου εστειλε μνμ μυστη μου.100/ωρα + ακα.Περιμενω λεπτομεριες απο την τυπισσα
μου κανετε πλακα ετσι?τετοια κανετε και παιρνουνε 100...... οριστε :
μολις μου εστειλε μνμ μυστη μου.100/ωρα + ακα.Περιμενω λεπτομεριες απο την τυπισσα
συνεχιζει τα ιδια η τυπισσα.παμε παρακατω.μου κανετε πλακα ετσι?τετοια κανετε και παιρνουνε 100...... οριστε :
συνεχιζει τα ιδια η τυπισσα.παμε παρακατω.
μου κανετε πλακα ετσι?τετοια κανετε και παιρνουνε 100...... οριστε :
τύπε, η παράθεση που έχεις είναι του Ιούνη, ο άλλος ο τύπος είπε για χθεσινή ενημέρωση- Οκτώβρη...
ένταξη μερικοί μήνες απόσταση..>!!!
μισο γιατι εχει συνεχεια τοτε!!!!
γουστα ειναι αυτα, το παραδεχομαι. Ομως δεν σας φαινεται σαν ορθια ακτινιγραφια ρε παιδια? Χυσε τα λεφτα , πες στ'αρχιδια μας, αλλα σαν γυναικα σας λεει κατι? Αν καποιος εχει οδηγησει το οχημα αυτο ας πει γιατι ειμαι πολυ περιεργος...Και δεν φαινεται σαν διαιτα Photoshop αυτη...Μανιαμουνικο εντελως-σκετη καχεξια...
καλο κολπο...εγω βαζω αφυπνιση,στο κιν,και κανω οτι μιλαω... :Sπρο ενος έτους δώσαμε ραντεβού σε μια πλατεία την είδα μιλήσαμε αλλα θυμήθηκα πως είχα ξεχασει το θερμοσίφωνα ανοιχτό και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια...
απο τους λιγους τιμημενους που τα εσπασαν....προ ενος έτους δώσαμε ραντεβού σε μια πλατεία την είδα μιλήσαμε αλλα θυμήθηκα πως είχα ξεχασει το θερμοσίφωνα ανοιχτό και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια...
χα,χα.σιγα μην δεν την ειχες δειπρο ενος έτους δώσαμε ραντεβού σε μια πλατεία την είδα μιλήσαμε αλλα θυμήθηκα πως είχα ξεχασει το θερμοσίφωνα ανοιχτό και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια...
α ο δικος μου κλεινει αυτοματα μετα απο μια ωρα...προ ενος έτους δώσαμε ραντεβού σε μια πλατεία την είδα μιλήσαμε αλλα θυμήθηκα πως είχα ξεχασει το θερμοσίφωνα ανοιχτό και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια...
καλο κολπο...εγω βαζω αφυπνιση,στο κιν,και κανω οτι μιλαω... :S
αχαχαχ.καλος...αφύπνιση βάζω στα ct που παριστάνω τον Φουστάνο και τσιμπάω και κάνα εξτραδάκι ;)
lover εχεις να πεις κατι για αυτο που σου απαντησα....μηπως να σχολιασεις οπως πριν?δεν ειδα κατι και ανησυχησα....
απλα ειναι τα πραγματα βαραει εκει που την παιρνει.......
δηλαδη σαπάκι η γκόμενα?προ ενος έτους δώσαμε ραντεβού σε μια πλατεία την είδα μιλήσαμε αλλα θυμήθηκα πως είχα ξεχασει το θερμοσίφωνα ανοιχτό και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια...
γιατι τα αξίζει?Αν είναι το ρωσίδι της φωτογραφίας νομίζω ότι τα αξίζει τα 130 με full