spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.715
- Πόντοι
- 7.715
λαου λαου...?...μετα το πασχα..?...παιζει κ καραπαιζει....λαου λαου ομως
λαου λαου...?...μετα το πασχα..?...παιζει κ καραπαιζει....λαου λαου ομως
δηλαδη για σπαστο μας αυτο??λαου λαου...?...μετα το πασχα..?...
λαου λαου...?...μετα το πασχα..?...
δηλαδη μη της πειτε "εμαθα οτι γαμιεσε με δωρακι!"εδω ειχα κοινη φιλη μαζι της στο fb κ παλι μου σπασε το πουτσο για συναντησηδηλαδη για σπαστο μας αυτο??
αδελφε εγω δεν κανω τετοιες μαλακιες σιγα σιγα και με το μαλακο .... χαλαραδηλαδη μη της πειτε "εμαθα οτι γαμιεσε με δωρακι!"εδω ειχα κοινη φιλη μαζι της στο fb κ παλι μου σπασε το πουτσο για συναντηση
αχαχαχαχααχ...ποσο γρηγορα περασε ο καιρος...τελικα την ανεβασες την κριτικη,ΜΟΛΙΣ 1 ωρα μετα....περιληπτικα:ειναι καυλιαρα,πεσμενο βυζι,γλωσσοφιλα,καθαρη,αντεχει υψηλες στροφες με κραυγες κ αλλαγη σε ρελαντι για ξεκουραση,δευτερο μπαλακι τα πηρε στομα κ τα εφτυσε.κοστος 100 για μιαμιση ωρα.δευτερη φορα δε θα παω,ηταν απλα για το γαμωτο ....
περιληπτικα:ειναι καυλιαρα,πεσμενο βυζι,γλωσσοφιλα,καθαρη,αντεχει υψηλες στροφες με κραυγες κ αλλαγη σε ρελαντι για ξεκουραση,δευτερο μπαλακι τα πηρε στομα κ τα εφτυσε.κοστος 100 για μιαμιση ωρα.δευτερη φορα δε θα παω,ηταν απλα για το γαμωτο ....
αυτος εισαι..προτεινε της να κανετε ανασταση μαζι,σε κανενα αιγαιο...ναι θα πει... ..πιλοφοριιιιιιι....αδελφε εγω δεν κανω τετοιες μαλακιες σιγα σιγα και με το μαλακο .... χαλαρα
απο οτι ειδα γουσταρει ιονιο πλευρα ετσι λεει κεφ...νιααυτος εισαι..προτεινε της να κανετε ανασταση μαζι,σε κανενα αιγαιο...ναι θα πει... ..πιλοφοριιιιιιι....
μπραβο.και αυτο ειναι πολυ ωραιο..η κερκυρα το πασχα ειναι φανταστικη.απο οτι ειδα γουσταρει ιονιο πλευρα
πιτσαριες?..ε τοτε τι καθομαι...κατευεθειαν κανω προτασεις...Έχει πιτσαρίες φοβερες εκει....ναι μιστερ Τάσος σίγουρα
περιληπτικα:ειναι καυλιαρα,πεσμενο βυζι,γλωσσοφιλα,καθαρη,αντεχει υψηλες στροφες με κραυγες κ αλλαγη σε ρελαντι για ξεκουραση,δευτερο μπαλακι τα πηρε στομα κ τα εφτυσε.κοστος 100 για μιαμιση ωρα.δευτερη φορα δε θα παω,ηταν απλα για το γαμωτο ....
το ξερω πολυ καλα για πολλους και διαφορους λογουςΈχει πιτσαρίες φοβερες εκει....ναι μιστερ Τάσος σίγουρα
εγω δε χρειαζεται να αποδειξω τιποτα τυπε!οι σοβαροι παικτες εδω μεσα ξερουν οτι δε λεω ποτε παπαριες για καμμια,εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι απο τους ρουφιανοαγαπουλιδες που τα σφυρανε στις γκομενες αυτα που γραφουμε....?φιλικα...προς το παρονμπορεις με καποιο τροπο να αποδειξεις οτι μιλαμε για την ιδια......εχω σοβαρες ενστασεις
το fb της το εχω αλλα ποιος ο λογος να το κοινοποιησω απο τη στιγμη που δεν ειναι ουτε με αγγελια ουτε τιποτα παρα μονο με προσωπικη συνομιλια στο μαμπα,αρα κρυφοβιζιτα.ξερω ποια λες.μια επισης ξανθια με δυο φορες το ονομα της στο προφιλ της,σωστα?κ σαυτην εχω κανει κρουση....οπως ειπα...λαου λαου