Παρα πολλα εχει απαντησει....
Σαν τι;
Παρα πολλα εχει απαντησει....
Σαν τι;
Πληροφοριες λενε για επιπεδο Μυκονου. Αστο συνεπωςΤι μουν@ρ@ είναι αυτή ρε παίδες !!!!! :o :o :o :o Παίζει μπάλα εδώ?????????
πηρα πριν λιγο μια κυριουλα απο εδω,παω για υπνο και θα δω πως θα το χειριστω αυριο καθοτι δεν ξερω αν διαβαζει η αν εχει κανα πουστοπαιδο αγαπουλη ρουφιανο που θα της το σφυριξει....
μολις της ΤΟΝ σφυριξα ρε ...
το παιζει σεμνη κ τριαναταφυλλενια μη γαμησω,μες τη μυστικοπαθεια κ το ψεμα λες κ της ζητησαμε λεφτα...Ξερει κανενας για αυτο το skinny milf αν το λουζει το δελφινι ή ειναι πολυ μη μου απτου οπως στη φωτο που σκαει με φορεματακι και ψηλατακουνο πρωινιατικα στη μικρη βενετια στη μυκονο;
Ναι ρε πουστη μου τι ζηταμε; Ενα anal γαμησακι με τελειωμα στο στομα, κανα ροχαλιδι και κατουρημα φατσα για φιναλε. Ρομαντικα πραματα, η ουσια της ζωης.
ωραιες φωτος εχει,εχω στειλει μηνυματα απο τον απριλιο στα ελληνικα,αγγλικα κ ρωσικα κ εχω παρει τ αρχιδια μου κ στις 3 γλωσσες...
Αυτο το ξερουμε παιδες?
ωραιες φωτος εχει,εχω στειλει μηνυματα απο τον απριλιο στα ελληνικα,αγγλικα κ ρωσικα κ εχω παρει τ αρχιδια μου κ στις 3 γλωσσες...
γραφειο....συνοικεσιων. ;)
Εδώ και οποίος ενδιαφέρεται για γάμο είναι έτοιμη με το νυφικό και περιμένει το κορίτσι
αυτο το δεντρο εμφανιστηκε ξαφνικα στα νεα προφιλ...ειναι οντως ετσι? αν οχι εχει στολιστει απ κανεναν κομαντο εδω μεσα?]
στο τελος γραφει και αυτο, European or russian for serios relations in Norway αλλα ζει στα σπατα...θα τρελλαθουμε με δαυτες?
εχεις απολυτο δικιο ρε φιλε....ειναι σκατα αλλα ετσι για την βιβλιογραφια...και απο περιεργειαρε φιλε σορρυ κιολας
αλλα εχει μια φατσα σαν παρατσιτωμενη τραβεστη η τυπισα :S