petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
καλη καργιολα είναι.ειναι πολυ κακος ο δικος σου.
εχει φτηνά εισητήρια αυτο το καιρό για ρωσία μεριά!.........
Toυχω γω μια χοντρούλα με ΦΥΣΙΚΑ μαστάρια...
Toυχω γω μια χοντρούλα με ΦΥΣΙΚΑ μαστάρια...
ρε ανατολ,ειναι χοντρη αυτη!!!Toυχω γω μια χοντρούλα με ΦΥΣΙΚΑ μαστάρια...
ναι αλλά ως φαίνεται τώρα μας πέφτει κάπως μακριά... μήπως ξέρεις πότε θα πλαγιοδετήσει στην Ελλάδα το μικρο Ποτέμκιν ???
εμένα μου είχε ζητήσει παλιότερα 100 και χωρίς λωκό την διαολόστειλα
Αυτό το milf το έχει πάρει κανείς? Στο chat μου το ξεκίνησε με μασάζ και στην συνέχεια μου είπε ότι αν θέλω κάνει και κάτι παραπάνω... Δέχεται στο σπίτι της στην Καλλιθέα... Αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας μας δώσει τα φώτα του!!!
ααα...το κατερινακι....μαλιστα!!..πολυ παλια καραβανα...στο χωρο της οντως,κανει μασαζ...μετρια πραγματα..στο 70αρι,εκανε φουλ παντως προγραμμα...
Αυτό το milf το έχει πάρει κανείς? Στο chat μου το ξεκίνησε με μασάζ και στην συνέχεια μου είπε ότι αν θέλω κάνει και κάτι παραπάνω... Δέχεται στο σπίτι της στην Καλλιθέα... Αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας μας δώσει τα φώτα του!!!
επ!..δεν μιλας σωστα!!..χεχεχεχεχ!!! ...εμένα μου είχε ζητήσει παλιότερα 100 και χωρίς λωκό την διαολόστειλα
ααα...το κατερινακι....μαλιστα!!..πολυ παλια καραβανα...στο χωρο της οντως,κανει μασαζ...μετρια πραγματα..στο 70αρι,εκανε φουλ παντως προγραμμα...
μεσα εισαι...70 ταβανι,για την συγκεκριμενη..καλημερα μαγκες.Οντως κανει μασαζ (εμενα μου φανηκε αρκετα καλο) και μετα φραπε ή μπριζολα.Λιγο παρακμη αλλα με 50 εως 70 ευρα καθαρισες (εμπειρια πριν 10 μηνες περιπου που ημουν Αθηνα)
............σε ευγενικη παροτρυνση μου για καλυτερη τιμη δεν ξανααπαντησε !!!!!!Ξαναστελνω το μηνυμα γιατι για καποιο λογο το προηγουμενο μαλλον δεν ηρθε!!Η κυρια μου ειπε οτι θελει 50 ευρω την μια ωρα, μασαζ με φραπε στο τελος και 100 ευρω μασαζ με σεξακι την μια ωρα !!Χωρο δεν διαθετει!!!Αυτα!!!