LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
Φιλε μου εισαι απόγονος του Μποστ ?
Φιλε μου εισαι απόγονος του Μποστ ?
Γιατι βιαζεσαι??? Ετσι κι αλλοιωs ειναι Κιεβο τωραμου ζητησε καρτουλα για cybersex απο σκαιπ και οτι ειναι κιεβο τωρα. αλλα οταν ειναι ελλαδα κανει ραντεβου.ξερετε κατι?
εχεις δικιο ;) ...αλλα πιεζει πολυ για σκαιπ και λεει οτι να της πω το νουμερο στο mamba γιατι το σκαιπ το βλεπει η μαμα της :pΓιατι βιαζεσαι??? Ετσι κι αλλοιωs ειναι Κιεβο τωρα
Ασε πρωτα να ερθει
Μαλλον δεν πιεζει για ....σκαιπ, αλλα για τα φραγκαεχεις δικιο ;) ...αλλα πιεζει πολυ για σκαιπ και λεει οτι να της πω το νουμερο στο mamba γιατι το σκαιπ το βλεπει η μαμα της :p
οχι φυσικα.της ειπα οταν κατεβει αθηνα να συναντηθουμε και μου ειπε οκ ;)Μαλλον δεν πιεζει για ....σκαιπ, αλλα για τα φραγκα
Και για να το κανει πιο ενδιαφερον εβαλε και την μανα στο κολπο...Αλλα μασαμε ??? ;)
Ετσιοχι φυσικα.της ειπα οταν κατεβει αθηνα να συναντηθουμε και μου ειπε οκ ;)
μου ζητησε καρτουλα για cybersex απο σκαιπ και οτι ειναι κιεβο τωρα. αλλα οταν ειναι ελλαδα κανει ραντεβου.ξερετε κατι?
είχα μια σύντομη συνομιλία...έμεινε στην μέση όμως.
A
;)
16 μαρ., 18:17
Masha
150
16 μαρ., 18:19
A
100
πολυ εξυπνοΦιλε μου εισαι απόγονος του Μποστ ?
Πιο μπαζο πεθαινεις Θαυμαστε κορμι!!!!!!!!!!!!!
δεν σας αρέσει η αλήθειαΑλίνα έκανες και προφιλ τώρα?? Είναι καλύτερα να μην το παίζεις ότι είσαι άλλος , έτσι κιαλλιος με αυτά που γράφεις καρφώνεσε. Θα σε εκτιμίσουν τα παιδιά εδώ περισότερο αν είσαι είλικρινης και φυσικα ποιό προσγείωμενη σε αυτα που ζητας
και μου είπε 80για την κυρια απο την φιλ/φεια ξερουμε τιποτα? ζηταει 60 ευρω την ωρα!
δεν είναι το ίδιο κορίτσι :oΠιο μπαζο πεθαινεις Θαυμαστε κορμι!!!!!!!!!!!!!
δεν σας αρέσει η αλήθεια
δεν είναι το ίδιο κορίτσι :o
Για την συγκεκριμένη έχουν γραφτεί τα παραπάνω.
Είχε και προφίλ στο badoo με μια "κρυφή" φωτογραφία η οποία-όταν της ζήτησα να τη δω-ήταν ένα απίστευτο κωλαράκι!
Με ξεκίνησε από τα 110 ευρώ και καταλήξαμε στα 80-λέγοντάς μου μάλιστα "μπορούμε να βρεθούμε και τώρα",μιλάμε για 3:30 το βράδυ!
Της είπα κάποια άλλη φορά, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και το άφησα εκεί.
στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει, αλλά στο σώμα είναι πολύ διαφορετική, με αρκετά περιττά κιλά
πίπα με πολύ δόντι, τόσο που μου τον κοκκίνησε και φοβήθηκα μην έχω κάποιον τραυματισμό
στο σεξ κάτι λέει, αλλά επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου οι μπαμπάτσικες κοπέλες οπότε προσπέρασα και δεν ξαναπήγα
μου ειπε οτι κανει και μασσαζ......ρωσιδα ειναι?
κοίτατε ενα μαλάκα!Αμφέβαλλε όσο θέλεις.Στ'αρχίδια μου.
ΥΓ: Ρε κάτι μαλάκες που υπάρχουν εδώ μέσα.