δεν εχω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο,απλα οτι εχει αρκετα αστερακια καθε ηλικιας κ αν πεσεις σε καμμια που να θελει δωρακι το δωρακι το οριζεις εσυ κ οχι αυτη...
ευχαριστω pilofori
δεν εχω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο,απλα οτι εχει αρκετα αστερακια καθε ηλικιας κ αν πεσεις σε καμμια που να θελει δωρακι το δωρακι το οριζεις εσυ κ οχι αυτη...
επιβεβαιωνω για το δωρακι!εγω πηρα κ skype κ την ειδα.δε τρελαθηκα κ δε το προχωρησα...αυτακαλησπερα! αυτήν τελικά την έχει πάρει κανεις ? μου ζήτησε δωρακι να κραταω... οχι λεφτά...
καλησπερα! αυτήν τελικά την έχει πάρει κανεις ? μου ζήτησε δωρακι να κραταω... οχι λεφτά...
για ποια λες?40άρα με ωραίο κορμί και πρόσωπο ελαφρώς ασιατικό(Ουζμπέκα γαρ),ψάχνει κάτι μόνιμο/σχέση,πολύ καλά ελληνικά. Κάνει καλό μασσάζ,το έχει "σπουδάσει" αλλά με το σεξ μέτρια πράγματα. Δεν δίνει κώλο με τίποτα,προτιμάει γενικά soft/gfe κατάστασεις ενώ αν δει χύσια ξενερώνει/σιχένεται. Για όσους γουστάρουν μασσάζ καλή επιλογή,αλλά είναι επιλεκτική με την πελατεία της.
βυζι μηδεν!
90+ 20 καθε τι....Της ειπα,ευχαριστω πολυ αλλα εισαι ακριβη....
μου εστειλε εξτρα φωτο...τρομερο κωλαρακι παντως.
οχι, για κατι εσωρουχα ζητουσε ... μαλιστα μου εστειλε και νουμερα!Τι δωρακι θελει?
Μηπως κανενα πορτοφολακι ή καμια τσαντα?
Γεματη με 20ρικα?
τι διαολο...ουτε βρακι δεν εχει να βαλει...οχι, για κατι εσωρουχα ζητουσε ... μαλιστα μου εστειλε και νουμερα!
τιμή για το μασαζ?Για την "Αντζυ",που πήρες skype.
μπα... νομιζω οτι φοβαται μην την μαζεψουν. με δωρακι για αρχη μαλλον δεν παιζει τιποτατι διαολο...ουτε βρακι δεν εχει να βαλει...
αα μαλιστα...καταλαβα..μπα... νομιζω οτι φοβαται μην την μαζεψουν. με δωρακι για αρχη μαλλον δεν παιζει τιποτα