ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
εδώ τι λέει guys ? υπάρχει κανένα info?
80 πουλακια θελει για 1 ωριτσα!!!!!!και οχι πισω συστημα!!!!!!
80 πουλακια θελει για 1 ωριτσα!!!!!!και οχι πισω συστημα!!!!!!
αυτά τα ξέρω ...από κοντά τι λέει?
καλή ειναι.............αν μιλήσεις σου στέλνει φωτο........δεν εχω δοκιμάσει,ειναι η παρεα με δικο τους χωρο στην φραντζη.αυτά τα ξέρω ...από κοντά τι λέει?
καλή ειναι.............αν μιλήσεις σου στέλνει φωτο........δεν εχω δοκιμάσει,ειναι η παρεα με δικο τους χωρο στην φραντζη.
καλή ειναι.............αν μιλήσεις σου στέλνει φωτο........δεν εχω δοκιμάσει,ειναι η παρεα με δικο τους χωρο στην φραντζη.
την παραπάνω......... ;)σε ευχαριστώ ρε γάτε ...τώρα για πες μεταξύ αυτή και της παρακάτω ποιά?
δεν ξέρω γιατι αυτο?.........εχει καρφωθεί ο χωρος?, ειναι μονο για δοκιμασμένους πελάτες?.......εμενα μου ειπε πως δεν εχει δικο της χωρο παρα μονο σε δικο σου η ξενοδοχειο....μμμμμμμμμ.....
δεν ξέρω γιατι αυτο?.........εχει καρφωθεί ο χωρος?, ειναι μονο για δοκιμασμένους πελάτες?.......
εχω και εγω πανω απο 2 μηνες να παω εκει,μπορει να αλλάξανε τα κόζια
βουλωμενο γράμμα διαβάζεις εσυ!...............εχει σχεση με αυτην κανουνε παρεα και μοιραζονται τον ιδιο χωρο?
βουλωμενο γράμμα διαβάζεις εσυ!...............
μη βρεθεις σε κανα ραντεβου με κανα συναγωνιστη κατα λάθος!............αστα να πανε εχω χαθει μιλαμε εχω δικτυωθει σε mamba badoo bou fb μιλαω σε ολα τα εχω κανει σκατα μιλαμε...αχαχαχαχαχα
μη βρεθεις σε κανα ραντεβου με κανα συναγωνιστη κατα λάθος!............
εμενα μου ειπε πως δεν εχει δικο της χωρο παρα μονο σε δικο σου η ξενοδοχειο....μμμμμμμμμ.....