ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
εδώ τι λέει guys ? υπάρχει κανένα info?
80 πουλακια θελει για 1 ωριτσα!!!!!!και οχι πισω συστημα!!!!!!
80 πουλακια θελει για 1 ωριτσα!!!!!!και οχι πισω συστημα!!!!!!
αυτά τα ξέρω ...από κοντά τι λέει?
καλή ειναι.............αν μιλήσεις σου στέλνει φωτο........δεν εχω δοκιμάσει,ειναι η παρεα με δικο τους χωρο στην φραντζη.αυτά τα ξέρω ...από κοντά τι λέει?
καλή ειναι.............αν μιλήσεις σου στέλνει φωτο........δεν εχω δοκιμάσει,ειναι η παρεα με δικο τους χωρο στην φραντζη.
καλή ειναι.............αν μιλήσεις σου στέλνει φωτο........δεν εχω δοκιμάσει,ειναι η παρεα με δικο τους χωρο στην φραντζη.
την παραπάνω......... ;)σε ευχαριστώ ρε γάτε ...τώρα για πες μεταξύ αυτή και της παρακάτω ποιά?
δεν ξέρω γιατι αυτο?.........εχει καρφωθεί ο χωρος?, ειναι μονο για δοκιμασμένους πελάτες?.......εμενα μου ειπε πως δεν εχει δικο της χωρο παρα μονο σε δικο σου η ξενοδοχειο....μμμμμμμμμ.....
δεν ξέρω γιατι αυτο?.........εχει καρφωθεί ο χωρος?, ειναι μονο για δοκιμασμένους πελάτες?.......
εχω και εγω πανω απο 2 μηνες να παω εκει,μπορει να αλλάξανε τα κόζια
βουλωμενο γράμμα διαβάζεις εσυ!...............εχει σχεση με αυτην κανουνε παρεα και μοιραζονται τον ιδιο χωρο?
βουλωμενο γράμμα διαβάζεις εσυ!...............![]()
μηαστα να πανε εχω χαθει μιλαμε εχω δικτυωθει σε mamba badoo bou fb μιλαω σε ολα τα εχω κανει σκατα μιλαμε...αχαχαχαχαχα
μη![]()
![]()
![]()
![]()
βρεθεις σε κανα ραντεβου με κανα συναγωνιστη κατα λάθος!............
![]()
![]()
![]()
εμενα μου ειπε πως δεν εχει δικο της χωρο παρα μονο σε δικο σου η ξενοδοχειο....μμμμμμμμμ.....