Appolon2110
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 161
- Πόντοι
- 280
να πάει αλλά με λιγότερα φράγκα.........
ε τοτε να πάει και με εμάς...
να πάει αλλά με λιγότερα φράγκα.........
θα μου διευκρινήσει κανεις για τουτο εδω...αξίζει τελικα? εχει δοκιμάσει κανεις?
ακου εδω τωρα!......της ειπα οτι διαθέτω 80.......και μου λέει οκ!
ειμαι στριπτιζερ! λέει....και επειδη εχει τα ρούχα της να μιλήσουμε απο δευτέρα.............
θα ενημερώσω αν ξαναμιλήσω μαζι της. ενημερωσε τον ντροπαλουλι γιατι μου επαθε ζημιά νωρίτερα....
Φιλε μου ειναι οτι βλεπεις στις φωτο 22 χρ. μια χαρα κοπελα ελληνικα πολυ καλα. νορμαλ περιπτωση
δηλαδή είναι δικές της οι φωτογραφίες,την είδες απο κοντά???εμένα για μία ώρα μου είπε 100...
ναι ειναι δικες της οι φωτο και ειναι πολυ αδυνατη και κατα την γνωμη μου ποιο καλη απο κοντα. τωρα στα του σερβις θα ελεγα GFE.
καλη και ευγενικη λες και 2 κουβεντες ευκολα χωρις μεταφραστη
κατάλαβα τάσο...........
η ψεύτικο προφίλ...?...κανα πουστάκι.....ισως!
ευχαριστω
ναι ειναι δικες της οι φωτο και ειναι πολυ αδυνατη και κατα την γνωμη μου ποιο καλη απο κοντα. τωρα στα του σερβις θα ελεγα GFE.
καλη και ευγενικη λες και 2 κουβεντες ευκολα χωρις μεταφραστη
Η φωτογραφία είναι αληθινή???www.mamba.ru/mb1321755775?hit=3]http://www.mamba.ru/mb1321755775?hit=3[/url]
αυτο εχει παρει κανεις...????
Η φωτογραφία είναι αληθινή???
τώρα να σου λέει 100 για απλό, και όταν της είπα 100 για 2 φορές και στοματικό ελεύθερο,μού απαντάει αυτά κάνουν παραπάνω......δέν ξέρω αν αξίζει
www.mamba.ru/mb1321755775?hit=3]http://www.mamba.ru/mb1321755775?hit=3[/url]
αυτο εχει παρει κανεις...????
τώρα να σου λέει 100 για απλό, και όταν της είπα 100 για 2 φορές και στοματικό ελεύθερο,μού απαντάει αυτά κάνουν παραπάνω......δέν ξέρω αν αξίζει
Εγω που της εστειλα μηνυμα οχι απλα δεν απαντησε,αλλα δεν μπηκε καν στον κοπο να το ανοιξει
Mary_linka
39 ετών
Ελλάδα, Αθήνα
22 φεβρουαρίου 2015, 22:24
Kosmas
Καλησπερα κουκλιτσα
Το τελευταίο σας μήνυμα δεν έχει διαβαστεί ακόμ εμενα μου απαντησε ειπε 100 αλλα νομιζω ειναι fake οι φωτο, αργει να απαντησει παντως
με αυτο τι γίνεται ξέρει κανείς?
ξεκίνησε να μιλάει μαζι μου και στις επίμαχες ερωτήσεις δεν απάνταει............