santachiqita
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξερουμε κατι στοιχεια επικοινωιας γιατι δεν ομιλει!
100 για μια ωρα μου ζητησε,αλλα επειδη δεν εστελνε αληθινες φωτο,δεν προχωρησα την κουβεντα..www.mamba.ru/mb1275760444?hit=10&fromsearch&sp=0]http://www.mamba.ru/mb1275760444?hit=10&fromsearch&sp=0[/url]
γνωριζει καποιος κατι για αυτην ?
φωτο σιγουρα fake... αλλα αν εχει δοκιμασει καποιος, ας εκφρασει αποψη.
Και πως επικοινωνουμε? λινκ η' κινιτο σε πμ?
θα ελεγα καλυτερα να πας για ψαρεμα...ξερουμε κατι στοιχεια επικοινωιας γιατι δεν ομιλει!
εχει αναφερθει παλιοτερα..κοντευει,αν δεν ειναι60..και τα κανει ολα με 50 ευρω..και μην δωσεις παραπανω..
σε ποια αναφερεστε ρε παιδια??link παιζει????εχει αναφερθει παλιοτερα..κοντευει,αν δεν ειναι60..και τα κανει ολα με 50 ευρω..και μην δωσεις παραπανω..
..μονο μασαζ?Λοιπόν εχτές είχα πάρει την συγκεκριμένη Ναταλία και εμεινα ευχαριστημενος στο μασάζ η κοπελα είναι εξερετικη επειδή ειμαι και δύσκολος άνθρωπος εχω παραπανίσια κιλά το δέρμα μου ειναι πολυ σκληρό την έκλεισα για τρεις ωρες και δεν αρνηθηκε. Δεν κοιταειε το ρολόι χαμογελάσει ευχαριτη εμφάνιση ξερει πολυ καλα την ανατομία του ανθρώπου. Με την κουβέντα εμαθα οτι ειναι και φοιτήτρια στο ΑΕΙ Αθηνων για περισσότερα ρωτήστε αν θέλετε. Καλη σας συνέχεια.
δεν θυμαμαι για μαμπα..στο badoo παιζει παντως...
θελει προδερμ το γκιλφ τυπε ...μην εισαι αποτομος.....Αυτή η ΚΑΡΙΟΛΑ είναι...
Ζήτησε 70 + ξενοδοχείο !! όταν ρώτησα τι προσφέρει, στράβωσε! Την έστειλα στο διάολο...αρκετά με τις πεινασμένες που ξύπνησαν...
θελει προδερμ το γκιλφ τυπε ...μην εισαι αποτομος...
και εμενα 70 ειπε στην αρχη,αλλα της ειπα πολλα ειναι και κατεβηκε αμεσως στα 50...δεν δοκιμασα,τζερτζελες να γινεται
και εμενα 70 ειπε στην αρχη,αλλα της ειπα πολλα ειναι και κατεβηκε αμεσως στα 50...δεν δοκιμασα,τζερτζελες να γινεται..Αυτή η ΚΑΡΙΟΛΑ είναι...
Ζήτησε 70 + ξενοδοχείο !! όταν ρώτησα τι προσφέρει, στράβωσε! Την έστειλα στο διάολο...αρκετά με τις πεινασμένες που ξύπνησαν...
σχετικά με την sveta link στο mamba δεν εχει, έχει σβήσει το προφίλ της είναι πλέον στο Badoo που δεν είμαι μέλος τηλέφωνο δεν μπορω να δώσω το δίνει μόνη τηςΚαι πως επικοινωνουμε? λινκ η' κινιτο σε πμ?