thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
καλα ειμαστε σοβαροι?η γκομενα ειναι ρωσσια,δε μιλαει ουτε καν αγγλικα κ ειναι οτι η βαλερια για εμας στη ρωσσια! :S
πόσες γράφουν ρωσσία και τελικά είναι εδώ???
καλα ειμαστε σοβαροι?η γκομενα ειναι ρωσσια,δε μιλαει ουτε καν αγγλικα κ ειναι οτι η βαλερια για εμας στη ρωσσια! :S
Περαστικά αγόρι μου ... Έχεις τα δίκια σου ... Δεν μπορω να πω ... Τι άλογο ειναι τούτο !!!
εφορος,η μπεκακου ειναι στην φωτο,αλλα μαλλον το προφιλ ΔΕΝ ανηκει σαυτη...εχω γραψει 2-3 σελιδες πισω...εδω τι εχουμε εχω στηλει μυνιμα αλλα δεν
παλια καραβανα...εχουν γινει πολλες αναφορες,σαυτη,κατα καιρους...εχει εφεση με ακαποτα,οποτε......
Θείτσα... λέει τίποτα? 70€ ζήτησε
παλια καραβανα...εχουν γινει πολλες αναφορες,σαυτη,κατα καιρους...εχει εφεση με ακαποτα,οποτε......
δεν μου μιλαει !
εμενα τιποτα...ουτε καν απαντησε...
με αυτην εχει μιλησει κανεις www.mamba.ru/natusik-ania?hit=3]http://www.mamba.ru/natusik-ania?hit=3 [/URL]
Αυτό ζητάει με το καλημέρα 200.
ΡΕ δεν πάμε καλά
Λοιπόν επειδή δεν έχει εικόνα αυτό το προφίλ θα ήθελα να μάθω επιβεβαιώσω αν είναι αυτή
Σε εμένα αν είναι αυτή δεν πήρε φράγκο την κέρασα ένα κρασάκι και μετά βουρ για το χοτέλι και έγινε η δουλειά μάλιστα ήταν εξαιρετική στις επιδόσεις της. Κάνει τα πάντα και συμφέρει και ας φαίνεται σάπια. Από κοντά ήταν αρκετά καλύτερη.
Αυτή μου το πρότεινε να πάμε ίσως δεν ζήτησε λεφτά σε εμένα επειδή το ξεκίνησα υπό τη μορφή γνωριμίας απλά.
πήραν αρκετοί πελάτες και σε όλους έλεγε για μασάζ