sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε εκαμες τιποτα με την ετσι?κλαμαααααααααααααα
τυπε εκαμες τιποτα με την ετσι?κλαμαααααααααααααα
με την Ελενα...θυμησε μου....... :-
εγω ρε φιλε την ξαναπηρα ..ενταξει με ξερει..μιλαμε και στο τηλεφωνο..της λεω οταν εχεις αναγκη για μετρητο.. πες μου να σου γνωρισω κανα φιλαρακι να ξελασπωσης και μου λεει οκ οταν ειναι θα σου πω..τι εχει βρει η καριολα και δεν ερχεται στην αναγκη να γαμιεται πιο μαζικα...α!οχι!απολυτως τιποτα!οποτε αξιωνεται να μιλησει θα ειναι ενα καλημερα η ενα καληνυχτα αναλογα την ωρα που το στελνει....εσυ?
για ελα πμ να τα πουμε καλυτερα....εγω ρε φιλε την ξαναπηρα ..ενταξει με ξερει..μιλαμε και στο τηλεφωνο..της λεω οταν εχεις αναγκη για μετρητο.. πες μου να σου γνωρισω κανα φιλαρακι να ξελασπωσης και μου λεει οκ οταν ειναι θα σου πω..τι εχει βρει η καριολα και δεν ερχεται στην αναγκη να γαμιεται πιο μαζικα...
παμε..ρωτα οτι θες...για ελα πμ να τα πουμε καλυτερα....
αυτη η καριολα γαμω το σπιτακι της..ακομα και καλησπερα να πεις σε μπλοκαρει!!!καρκινο να παθει γαμω!!Kosmas
Καλησπερα
Αυτο το "τρανς" που γραφεις στα πραγματα που σου αρεσουν,ελπιζω εννοεις την μουσικη
18 δεκεμβρίου 2014, 01:45
σως δεν του άρεσε συνομιλία σας ή το προφίλ σας, ή δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για το θέμα της συνομιλίας σας. Ξαναδοκίμασε, βρείτε άλλους χρήστες,
αυτη η καριολα γαμω το σπιτακι της..ακομα και καλησπερα να πεις σε μπλοκαρει!!!καρκινο να παθει γαμω!!
Δεν ξέρω τι παίζει μ@ν, με το που την ρώτησα αν κάνει ραντεβού μου έριξε μπλόκ!!!!
παρε αλλη μια..χάλια....Δάνειο απ τον Πούτιν και συμμαχία με Ρωσία άμεσα...Γαμώ την κωλοχώρα που ζούμε...
αμαν θα με αρρωστησεις βραδιατικα!!!!
αμαν θα με αρρωστησεις βραδιατικα!!!!
ε μα!...ποσταρει ο αδερφος,κατευεθιαν...αρρωστοι ανθρωποι ειμαστε,δεν τα κανουν αυτα....
:oαμαν θα με αρρωστησεις βραδιατικα!!!!
καλα ειμαστε σοβαροι?η γκομενα ειναι ρωσσια,δε μιλαει ουτε καν αγγλικα κ ειναι οτι η βαλερια για εμας στη ρωσσια! :S
ε μα!...ποσταρει ο αδερφος,κατευεθιαν...αρρωστοι ανθρωποι ειμαστε,δεν τα κανουν αυτα....