Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
μα και εσυ παντρεμενος και θελεις και..κοκο
ηλίθια με περικεφαλαία ! όμως τέρας ηθικής και αξιών , αφού είναι η πρώτη πουτάνα που δεν πάει με παντρεμένο !!!
Liya
Evharisto..iste padremenos ke fesi sas kanda mazi me tin gineka sas
30 αυγούστου 2014, 18:45
Liya
Tipota.ego eho patisi ashimo me padremeno...mafima.ke tetia lafi den fa kano pali
αυτο που το βάζεις!!!!!!!!!!!!!!προσοχη στα πουταναρια του μαμπα
ανταλλασουν πληροφοριες οι καργιολες και μας αρχειοθετουν
κ καποιοι αγαπουληδες που τους εχουν πει για το σαιτ οταν αποκαλυφθουν θα βελλαξουν τα μουνοπανα
...θα βελλαξουν τα μουνοπανα
Ισχύει ότι θέλει 150; Μιλάμε από αρχές του χρόνου. Λέει ότι έχει σχέση και κρατάει τον λογαριασμό για τους φίλους/ες της από Ρωσία.150 γιουρο
αρχιδια
και εμένα απο το καλοκαίρι που ειχα μιλήσει......150 μου ζητησε.....Ισχύει ότι θέλει 150; Μιλάμε από αρχές του χρόνου. Λέει ότι έχει σχέση και κρατάει τον λογαριασμό για τους φίλους/ες της από Ρωσία.
με αυτο εδω τ καυλιαρικο μωρο τι παιζει?/για να στειλω πρπει να ειμαι vip...τ εχει δαγκωσει κανεις??/
κατι διαβασα ρε φιλε οτι ειναι vip κι τετοια..τ εχει δαγκωσει ομως κανενας???εγω λεω να φαω αυτο...αλλα το τηλ της δεν μου τ εδωσε ακομα..δεν εχουνε διαβαστει τα μηνυματα..μπολικες σελιδες πισω θα δεις πολλα!!!
κατι διαβασα ρε φιλε οτι ειναι vip κι τετοια..τ εχει δαγκωσει ομως κανενας???εγω λεω να φαω αυτο...αλλα το τηλ της δεν μου τ εδωσε ακομα..δεν εχουνε διαβαστει τα μηνυματα..
για την albina μιλας φιλε ετσι...??/για την varia στ λινκ απο πανω εχεις καμια αποψη??/σε εμενα τηλ δεν εδινε γιατι δεν εινε ελλινηκο νουμερο!!η ραντεβου σε κανονησμενο σημειο η viber μου ειχε πει!!
δεν ξερω απο αγωνα τι λεει αλλα ακουγετε καλο αμα εχεισ καλο χρημα!
ALbina Daaaaaa!!για την βαρια υσχιουν τιμες που λενε...μιλαγαμε το εψιν το πηδηκο αλλα τελικα μου εκατσε ασφαλιστρα,τελη κυκλοφοριας και το ακυρωσα!!με την 1η ευκερια το κωλαρακι της θα το δικασω!!για την albina μιλας φιλε ετσι...??/για την varia στ λινκ απο πανω εχεις καμια αποψη??/
και εγω φιλε για τ κωλι θελω να παω γιατι ειμαι fan αλλα δεν ξερω απο συμμετοχη τι λεει μη νειναι παγοκωλονα..ασε που μου ειπε μονο λακομπα και τηλ ακομα δεν μου εχει δωσει να κανονισω...ALbina Daaaaaa!!για την βαρια υσχιουν τιμες που λενε...μιλαγαμε το εψιν το πηδηκο αλλα τελικα μου εκατσε ασφαλιστρα,τελη κυκλοφοριας και το ακυρωσα!!με την 1η ευκερια το κωλαρακι της θα το δικασω!!
πεζει να υσχει γιατι μονιμος την βλεπω συνδεση με κινητο..και δεν απαντα!!!ρε τυποι η αλμπινα εμενα μου ειπε οτι ειναι μοσχα τωρα...ξερει καποιος αλλος κατι διαφορετικο?
σε εμενα απαντα...πεζει να υσχει γιατι μονιμος την βλεπω συνδεση με κινητο..και δεν απαντα!!!
Λαθος ακουσε ο αυτις σου. 80 απλο και 100 με στενο κολαρακι. με καλη συμμετοχη.γαμει το lacoba...εχει και παρκινγ απο κατω...τωρα αν συμμετεχει η κωλονα καποιοσ δοκιμασε και εχει γραψει...search ποιο πισω και θα μαθεις κατι και για παζαρι ακουσε ο αυτις μου