Την έχει στο αλμπουμ της.
ναι το ειδα τωρα...το 50αρικο ισχυει για μια φορα σεξ...αλλα δε κανει ελευθερο στοματικο..
αυτα μεχρι τωρα...συνεχιζουμε το παζαρι...
Την έχει στο αλμπουμ της.
Λέει ότι έχει περίοδο...Παζαρεύω για τριο!ναι το ειδα τωρα...το 50αρικο ισχυει για μια φορα σεξ...αλλα δε κανει ελευθερο στοματικο..
αυτα μεχρι τωρα...συνεχιζουμε το παζαρι...
Λέει ότι έχει περίοδο...Παζαρεύω για τριο!
και εγω για τριο παζαρευω...εχω πεσει στα 70ε...αλλα με χαλαει το οτι δε κανουν ελευθερο στοματικο και οι 2...(ετσι για να τις χυσεις στη μαπα και τις 2)
αυτο που με εχει φτιαξει ειναι οτι μενουν σε χοτελι στη παλια παραλιακη και μπορω να παω και με τα ποδια...
ε ρε τι αλλο θα δουμε σε αυτη τη πορνοκοινωνια..
συνεχιζω παζαρι...
αντε να πεις κριτικες..70Ε για 2 τεμ ακουγεται καλα υποσχομενο
τόσο χάλια?στις φωτος η φιλη της φαινεται καλουτσικη αλλα ΔΕΝ ειναι...
στείλε το λινκ ρε pilofori να ανοίγει με το ταμπλετ για να πάρω μάτι τα μωρά που λέτε παραπάνω. ..thanksναι ναι...κ η αλλη που φαινεται ομορφη απλα τρωγεται...
και για τους μερακληδες...
30ε τα παντα ολα...αλλα παει μονο σε ξενοδοχειο κοντα στη πλατεια αττικης..
αν και τιμη προσφορας δε παιρνω με τιποτα...μη το παραχεσουμε..
στείλε το λινκ ρε pilofori να ανοίγει με το ταμπλετ για να πάρω μάτι τα μωρά που λέτε παραπάνω. ..thanks
Να συνεισφέρω την εμπειρία μου σχετικά με αυτό. Ψώνισα πριν 15-20 μέρες. Η κοπέλα που ήρθε μοιάζει αρκετά με την φωτό αλλά μάλλον δεν είναι. Αυτή που ήρθε δεν είχε τέτοιο κώλο. Μου είπε βέβαια ότι έχει χάσει μερικά κιλά αλλά προσπαθεί να τα ξαναπάρει αλλά δυσκολεύεται. Δεν την λες όμορφη αλλά είναι συμπαθητική. Μετά από σχετικά παζάρια που έγιναν στο τηλ. πριν δέχθηκε να έρθει με 160 ευρώ για 2 ώρες. Ανεξάρτητη δεν την λες γιατί περίμενα να έρθει και καθόμουν στο μπαλκόνι, οπότε είδα ότι την έφερε οδηγός. Στα του αγώνα, μέτρια πράγματα, όχι άσχημα αλλά όχι και τίποτα εξαιρετικό. 2 εκτονώσεις σε διάστημα 1 ώρας και 10 λεπτών. Ενώ είχαμε συμφωνήσει για 2 ώρες ντύθηκε για να φύγει. Δεν είπα τίποτα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν με τράβαγε για κάτι περισσότερο. Πριν τον αγώνα ενώ περίμενα να κάνει ντουζάκι δεν έκανε γιατί μου είπε ότι είχε κάνει πριν έρθει. Στο badoo που μιλήσαμε την επόμενη μου είπε ότι έμεινε 1 και 40 λεπτά (καμία σχέση εκτός και αν στην Μολδαβία μετράνε αλλιώς τον χρόνο) και ότι αν της το ζήταγα θα καθόταν. Την είδα λοιπόν μια φορά και 2η μάλλον δεν θα έχει.τεινω να πιστευω οτι ειναι μουφα το προφιλ αυτο........... :-
φιλε εμενα μου απαντησε στα 100 λεει ολα και πρςκτικο αλλα φωτο φαινονται μουφα..τ εχει φαει κανεις γιατι τ ψηνω μην ειναι μουφα φαση...Ετούτο εδώ? υπάρχει κάτι, ξέρει κανείς?
Δεν απαντά στα μηνύματα....
καλό φαίνεται. ..το έχεις τεστάρει?
εχει αναφερθει κάποιες σελίδες νωρίτερα.......σου στελνει φωτο αν θες και ειναι οπως τα λέει!φιλε εμενα μου απαντησε στα 100 λεει ολα και πρςκτικο αλλα φωτο φαινονται μουφα..τ εχει φαει κανεις γιατι τ ψηνω μην ειναι μουφα φαση...
ευχαριστω φιλε...ειναι ανεξαρτητη η εχει κανα νταβα?/φιλια δεινει??cim cif κανει???ηλικια πανω κατω???εχει αναφερθει κάποιες σελίδες νωρίτερα.......σου στελνει φωτο αν θες και ειναι οπως τα λέει!
καλη στην μάχη...στρουμπουλουλα λιγο με μεγαλα βυζια λίγο χαλαρα ........
στον αγωνα σε τιποτα δεν λέει οχι......και το διασκεδάζει! εγω την πηρα με 100 και κολο...δεν εκανα παζαρι!
νομιζω οτι δέχεται και παζάρι πάντως
απαπαππαααααααααα!.....μήπως θέλεις να την πηδήξω κιόλας για σενα!?.....ευχαριστω φιλε...ειναι ανεξαρτητη η εχει κανα νταβα?/φιλια δεινει??cim cif κανει???ηλικια πανω κατω???