anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
ενδιαφερεται κανεις κανεις για αυτην;;;
..Τον παίρνει η θειίτσα?
ενδιαφερεται κανεις κανεις για αυτην;;;
Παλεύει ???
κι απ τα ρουθουνια
την εχεις παρει κουρσα ??? παντως απο οτι φαινεται στη φωτο πρεπει να ειναι καλη και στο σουμο ...
οντως ειναι για μερακληδες με βαριά γουστα ...οχι αδερφε δεν την εχω παρει, μ αρεσει η ηλικια της αλλα εμφανησιακα δεν ειναι του γουστου μου
οντως ειναι για μερακληδες με βαριά γουστα ...
Φιλε μαλλον μπερδεψεs αυτο που ηθελα να πω δεν διαφωνω γενικα σε αυτα που λεs οπωs και το οτι εγω δεν νομιζω τιποτα ....απλα ενημερωσα -επιβεβαιωσα για κατι το οποιο ειχε αναφερθει παλιοτερα για την συγκεκριμενη , τωρα σε οτι αφορα το κομματι τηs υγειαs επειδη μιλαs με ανθρωπο ο οποιοs ειναι στο χωρο γνωριζω λοιπον πωs εχουν τα πραγματα και δεν ειναι βεβαια ακριβωs οπωs τα λεs υπαρχουν παντα ειδικα χαρακτηριστικα ....να εισαι καλα !!!φιλε μου 3 σχολια πριν καποιος ποσταρε λινκ σχετικα και οπως ειπα και εγω και μερικοι ακομα καλος το ποσταρε γιατι υπαρχουν και νεοι που δεν γνωριζουν τι παιζει για σμν που ανεφερες εφοσον κανεις σαιφ σεξ ειναι πολυ δυσκολο να κολησεις οτιδηποτε . τωρα αν εσυ και μην το παρεις στραβα η καποιος αλλος παει με την .ουτανα οποια και να ειναι αυτη και αρχισει ακα πιπες γλυψηματα κακο του κεφαλιου του. νομιζεις δλδ οτι μονο αυτη υπαρχει πιθανοτητα να εχει σμν και οι αλλες που κανουν ακα εχουν ανοσια? το σμν το αρπαζεις ακομα και αν χρεωνεις το ακα στοματικο 30 ευρω παραπανω
ρε μαγκες, ξερουμε τιποτα για αυτο το μουναρο;
(μου κανει λιγο για strip girl)
ρε μαγκες, ξερουμε τιποτα για αυτο το μουναρο;
(μου κανει λιγο για strip girl)
πάλι αδιάβαστοι ήρθατε....
Εμφανίσεις αυτο το μηνα 15601!!!κλαιωωωω
γνωριζει κανενας τιποτα για την κυρια?
Ανήκει στην κατηγορία τής αληθινής πουτάνας, από επιλογή της.
Δύσκολο να διακρίνεις αν τής αρέσει ο ρόλος τής πουτάνας, το γαμήσι ή και τα δυό μαζί!
Σταμάτησα να την βλέπω εδώ και τρία χρόνια.
Εχει τάση για ακάποτο, διότι πάνω στον..... αργαλειό χάνει τα λογικά της.Τουλάχιστον έτσι το εξηγώ, αφού πρόκειται για καλλιεργημένη γυναίκα με προσωπικότητα.
Ανήκει στην κατηγορία τής αληθινής πουτάνας, από επιλογή της.
Δύσκολο να διακρίνεις αν τής αρέσει ο ρόλος τής πουτάνας, το γαμήσι ή και τα δυό μαζί!
Σταμάτησα να την βλέπω εδώ και τρία χρόνια.
Εχει τάση για ακάποτο, διότι πάνω στον..... αργαλειό χάνει τα λογικά της.Τουλάχιστον έτσι το εξηγώ, αφού πρόκειται για καλλιεργημένη γυναίκα με προσωπικότητα.
Μόλις μίλησα εγώ αδελφέ άσε έχουμε τρελαθεί τελείως ναι 160 το 2ωρο αλλά ότι έχτρα + 20 φιλι+20 αχαχούχα ρε ουστττττττττ