GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
μπογος αλλα την εκανες την ερευνα αγορας....
...ρε μεγάλε, κολακεύεις την λέξη μπόγος με αυτό το σαβουροέρμα
μένει στη γειτονιά μου δεν με ξερει βεβαια, την αναγνωρισα απο την φωτογραφια και ειπα να γελασω λιγομπογος αλλα την εκανες την ερευνα αγορας....
χαχαχα το μαρσακι παλια στο κουρμπετι
γνωριζει κανενας τιποτα για την κυρια?
δεν θα το μετανιώσεις .. στα 80-100 με " πίσω πόρτα " άνετα και δεν πολυκυττάει το ρολόι..... απλά συμπαθητική , καμία σχέση με την φωτογραφία..κάποιος πολύ σωστά την αποκάλεσε " Ρωσίδα της διπλανής πόρτας " αφού το στυλ της θυμίζει νοικοκυρά.. στο "παιχνίδι" μεταμορφώνεται όμως σε αγριόγατα , προσοχή σε φήμες που υπάρχουν για ακάποτα...
ακα πιπα η γενικοτερα? γιατι αμα ειναι γενικοτερο το θεμα δεν θα παρω
ακα πίπα είναι στάνταρ και για αυτή και για άλλες... το πόσο είναι ρίσκο ή όχι θέλει πολύ συζήτηση.. έχω διαβάσει πολύ πιο πίσω για ακα γενικότερα..δύο φορές που την συνάντησα δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι το κάνει ακά , αλλά δεν έκανα και πρόταση... πιο έμπειροι εδώ ίσως έχουν καλύτερη εικόνα...
ευχαριστω φιλε. νομιζω και εγω αν θα την συναντησω θα ακολουθησω το παραδειγμα σου δεν ειμαι για παρασημα μεγαλος ανθρωπος
δεν θα το μετανιώσεις .. στα 80-100 με " πίσω πόρτα " άνετα και δεν πολυκυττάει το ρολόι..... απλά συμπαθητική , καμία σχέση με την φωτογραφία..κάποιος πολύ σωστά την αποκάλεσε " Ρωσίδα της διπλανής πόρτας " αφού το στυλ της θυμίζει νοικοκυρά.. στο "παιχνίδι" μεταμορφώνεται όμως σε αγριόγατα , προσοχή σε φήμες που υπάρχουν για ακάποτα...
Valentina..
Χρησιμοποιεί και τα 2 προφίλ
Ισχύουν οι φήμες και οι πληροφορίες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι..σε νοιάζει..ακριβώς αν κάνει ακα...λες και οι άλλες δεν κάνουν... τουλάχιστον ... εσύ τι κάνεις είναι το θέμα..
Εδώ θα βρείς πληροφορίες
τελικα βρεθηκε κανεις με την κυρια? ειναι του αθληματος? ποσα θελει?
...και ομως,ξερεις ποσοι τις εχουνε πηδηξει?..πολλα ατομα απο εδω μεσα...εκτος τους αλλους...
σωστο.απλως συζητηση κανουμε.Eχει κάποιο νόημα να ασχολείσαι με τα γαμήσια των άλλων;Από πίτα πού δεν θα φάς, μη σε μέλλει πώς θα κοπεί.
καθαρίστρια εγώ δεν πλήρωσα αλλά πολύ μέτρια δεν την ξαναείδα