ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Την ειχα στα υποψιν αλλα εχει να μπει ενα μηνα, σου ειχε δωσει τηλεφωνο;
ναι......
Την ειχα στα υποψιν αλλα εχει να μπει ενα μηνα, σου ειχε δωσει τηλεφωνο;
ερασιτεχνιδα ειναι και απανταει σε οποιον θελει ,κατα το καβλουν...προσωπικα εμενα δεν μου μιλαει καποιοι εχουν δοκιμασει παντως...τελικα με αυτην τι παιζει?εμενα με εκανε banned με το καλημερα....δωσε μου τα φωτα σου ρε spunky!!!!!σε αλλες σελιδες λενε οτι παιζει...τι να πω....και γουσταρω τα μιλφακια απιστευτα!!!!
Μια απο τις πολλες ειναι αυτη φιλαρακι...προσωπικα εχω φαει απο 19 εως 49 χρονων ολες με σχετικη ανεση!
Εσύ που είσαι ο εξυπνάκιας της παρέας δεν νομίζω να μοιράστηκες κάτι εδώ...εγω δεν ειπα οτι πηδηξα ολα τα τοπ μοντελ ειπα οτι πηδηξα ευκολα.και καλα και μετρια κορμια.περι ορεξεως κολοκυθοπιτα γατακι!!!σιγα μην βαρυστομαχιασεις
αμα ειναι σαν την απο πανω θειτσα συγκλονιστηκαμε
Απο τιμες τι ειχε πει;
καινουριο φρουτο 100 1 ωρα +20 +20 +20
Γραφειο ειναι........
για μαγκιά....Και γιατι το γραφεις ;
μεγαλε απο οτι καταλαβα θες το τηλ της ιρις...στο υπολοιπα τι ρωτας?...την ξανθια,που εχει και την αδερφη,και δεν μπορεις να μπεις σαν παλιος....??????parakalo υπάρχει καποιος που να έχει το τηλέφωνο της ιρισ από mamba δεν μπορω να μπω ως παλιόs αν είναι δυνατόν σε pm ευχαριστώ, την ξανθιά που έχει και την αδελφή
μεγαλε απο οτι καταλαβα θες το τηλ της ιρις...στο υπολοιπα τι ρωτας?...την ξανθια,που εχει και την αδερφη,και δεν μπορεις να μπεις σαν παλιος....??????
200!!!!! ...ντοινγκ!!
πουστρακι ειναι?
θελει 200..αλλα στο παζαρι αντιδραει εχθρικα
φαουλ μεγαλο.....περιγραφη της φιλης?...σωμα,ηλικια?...
Iris
Κανονισμένο meeting για X DREAM στα βόρεια , Το Κορίτσι δεν ήρθε ποτέ , άλλα ως έξυπνη ( ) που είναι έστειλε την φίλη της , με το που την είδα στην πόρτα κατάλαβα αμέσως το Λάθος.
Η φίλη της μέτρια στην Φάτσα αλλά με καλό σώμα .
Την εστειλα για μπάνιο και ξεκινήσαμε , για τιμωρία και χωρίς να ρωτήσω εάν θέλει μόνο κώλο για 25 λεπτά και χύσιμο στο στόμα .
100 e + 28e hotel
...Νο1?... ...αν κανει καλο κρεββατι,κομματια να γινει... ;)..τουλαχιστον απο οτι καταλαβα γαμιοταν καλα ε?...Αφεντικό
Ναι μεγάλο Φάουλ , αλλά τι να έκανα να την έδιωχνα την κοπέλα , και ήμουνα και καυλωμένος ??
Μας περνάνε για χαζούς , τέλος πάντων
Η φίλη
28 + στην Ηλικία
1,65
55-60 κιλά
Βυζί Νο 1
Κώλος καλός , σχετικά Στενός
Σημάδια από ακμή στο Πρόσωπο
Γενικά Παθιαρα