ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Είσαι πολύ ωραίος τύπος
Ευτυχως που εχεις λιγο μυαλο και το καταλαβες.........
Είσαι πολύ ωραίος τύπος
δεν σου απαντώ πάλι, δεν θα παρασυρθω στο επίπεδο σουΕυτυχως που εχεις λιγο μυαλο και το καταλαβες.........
δεν σου απαντώ πάλι, δεν θα παρασυρθω στο επίπεδο σου
Τι λες ρε τυπε.......του χαρβαρντ εισαι και δε σου κανει το επιπεδο μου ;
εισαι πολυ μεγαλος........
Και δε λεει ποια......για να μην τη ματιασουμε......
αυτό είναι το πρόβλημα ότι γάμησα τσάμπα? βέβαια αν κρίνω από τις κρητικές που έχεις κάνει τύπος του 20αρίκου είσαιΒρηκε μια 20αρα.....απο μαμπα που ζητανε 150 για πλακα ......και τη γαμησε λεει...τσαμπα.......
για ποσο μαλακες μας περναει........
αυτό είναι το πρόβλημα ότι γάμησα τσάμπα? βέβαια αν κρίνω από τις κρητικές που έχεις κάνει τύπος του 20αρίκου είσαι
οκ σε πιστεύουμε μπράβοΤι λες ρε γαμια........που γαμας 20αρες τσαμπα γιατι εισαι ωραιος και ψωλαρας.......εγω γαμαω και free και στο 20αρικο και στο 50αρικο και στο 100αρικο......γραψε και συ μια κριτικη να δουμε τι γαμας......περα απο τη χουφτα σου.....
Γεια σας. Χτες έπεσα σε ένα 20 χρονών στο mamba. Περασα πολύ όμορφα. Δεν κάνει αυτή την δουλεια, αλλά κατάφερα να πάμε hotel. Κάτσαμε 3 ώρες μαζί, άπειρη αλλά μικρή θα μάθει σιγά σιγά. Περισσοτερες πληροφορίες για την κοπέλα δεν μπορώ να σάς δώσω. Εγώ είμαι μεγάλος σε ηλικία και για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
οκ σε πιστεύουμε μπράβο
έχεις την εντύπωση ότι θα πέσω στην παγίδα να πάρεις πληροφορίες ? μαλλον δεν διάβασες τι γραφωΑν δεν είσαι φιδέμπορας, τότε εκτός από ,είσαι αυτό που αποκαλώ ''Βδέλλα ενέργειας''. Σχεδόν σε όλα τα μηνύματα σου ζητάς πληροφορίες από τους συναγωνιστές, ενώ εσύ δεν παρείχες καμία ουσιαστική.
Προτείνω να σε αγνοούμε μέχρι να μάθεις ότι η ανθρώπινη διάδραση είναι ''δούναι και λαβείν''.
έτσι πιάνεις δουλειά εσύ?Π Ε Ο Κ Ρ Ο Υ Σ Τ Η..........παρε μια φωτο για να πιασεις δουλεια....
έτσι πιάνεις δουλειά εσύ?
έχεις την εντύπωση ότι θα πέσω στην παγίδα να πάρεις πληροφορίες ? μαλλον δεν διάβασες τι γραφω
τι καλό παιδί είσαι φίλε μου?Ρε μ α λ α κ α σε πηρε χαμπαρι ολο το σαιτ.....οτι τον παιζεις...αν ειχες λιγο φιλοτιμο θα την εκανες ......αλλα απο ενα μ α λ α κ α δεν περιμενω κατι αλλο.......
Θα μπορούσες να πεις σε πιο στούντιο είναι η κυρία ?
Μπορεί να την πάρεις στο studio αλλά εκτός είναι "κυρία"
Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω γιατί "δεν ξέρεις που δουλεύει" και προσπαθείς να την ρήξεις αλλά έχεις άνεση χρόνου....