ZAPATA
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
για την ιδια νομίζω ότι λέτε.Τώρα είναι και αυτή στα 100 το 2ωρο.
για την ιδια νομίζω ότι λέτε.Τώρα είναι και αυτή στα 100 το 2ωρο.
Ναι δόθηκαν εξηγήσεις με pmγια την ιδια νομίζω ότι λέτε.
δεν παει με γαυρους τυπε.υπαρχει κανα τηλ ρε παιδια για αυτη
Γαύρος είμαι φίλε και είναι η πρώτη μου επιλογή.δεν παει με γαυρους τυπε.
μην της το πεις,πηγαινε με κασκολ της ΑΕΚ,αλλιως δεν θα σου κατσει.Γαύρος είμαι φίλε και είναι η πρώτη μου επιλογή.
Τωωωωρα? Ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές μου έχει κάτσει φίλε μου.Τώρα από μπάλα δεν έχει ιδέα οπότε .........μην της το πεις,πηγαινε με κασκολ της ΑΕΚ,αλλιως δεν θα σου κατσει.
Μίλαγα με γνωστή μου γιατρό και μου έλεγε ότι αυτός ο ιός δεν θεραπεύεται (χρόνια πάθηση) και ότι μεταδίδεται ακόμα και με sex με προφύλαξη.Επειδή αγνοείς τί είναι το ΗPV και κατ' επέκταση ότι 8 στίς 10 γυναίκες παγκοσμίως έχουν τον ιό, θα σού συνιστούσα να περιορίσεις τίς παπαριές, τουλάχιστον δημόσια.
Με εκτίμηση.
Μίλαγα με γνωστή μου γιατρό και μου έλεγε ότι αυτός ο ιός δεν θεραπεύεται (χρόνια πάθηση) και ότι μεταδίδεται ακόμα και με sex με προφύλαξη.
Αν λοιπόν ισχύει ότι η κοπέλα έχει "περάσει HPV" τότε είναι Επικίνδυνη.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?Μαύρη είν' η νύχτα στά βουνά
στούς κάμπους πέφτει χιόνι.
Στά έρημα στα σκοτεινά
ο Λιάκος ξεσπαθώνει, ξεσπαθώνει.
(Υ.Γ. Ω ρε κατακαημένη Ρούμελη!)
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?
ΚρίμαΜπορώ αλλά δεν θέλω.
Φίλε μου το πρώτο site από αυτό που παραθέτεις το είχα διαβάσει και πριν. Για μένα όμως είναι διαφορετική η ανάγνωση από την συζήτηση με κάποιον ειδικό.Αυτό που δεν γράφει το site (η που δεν αντιλήφθηκα εγώ αν θέλεις) είναι ότι ο ιός δεν φεύγει ποτέ από τον οργανισμό.
... γιατί μερικοί και με το δίκιο τους έχουν βαρεθεί να τα λένε και να τα ξαναλένε και μερικοί δυστυχώς βαριούνται να googlaroune ή να ψάξουν και τα θέλουν όλα μασημένα.
και φυσικά αναπαράγεται το Ράδιο Αρβύλα ή διαδρομιστάν.
- ok....goustareis na sinantithoume?
Tha perasoyme omorfa....
Roma k ti protinis
- esi pes mou.....
An aresoume o enas ston allon apofasizoume epi topou an tha perasoume 1-2 omorfes ores mazi
Roma OK,ELLA AVRIO
- avrio?
pou na ertho kali mou?
Giati simera den ginetai?
Roma PARE ME GIRO STIS 3 NA SOU PW 695......3
Πήρα τηλ. και μαζί πήρα και τα αρχίδια μου!!!!
Η μικρή ή όποιος και αν είναι παίζει εκεί μέσα τα τόμπολα!!!!
Η Τati είχε εκπληκτική επίδοση στο κρεβάτι (για τους λάτρες του anal) σαν city tour αλλά αν δε κάνω λάθος πρέπει να κόστιζε 350 το δίωρο full..Είμαι περίεργος να δώ τι θα χρεώνει τώρα.
edit: πιστεύω τώρα ότι λέει την αληθινή ηλικία, εκεί στα 29-30
δεν ξερω ποιοι δεχονται να πληρωσουν 350 , δεν με νοιαζει ποιοι σκανε τα 250αρια , μαγκια σε οποιους την καταφερνουμε με 200 ... αλλα εγω θα βαλω μια φωτο και τα λογια ειναι περιττα ! cheers αδερφια και μη μασατε στις παπαριες που σας λεει η καθε πεινασμενη200 την ωρα στο χοτελ με αναλ μου ειπεΗ Τati είχε εκπληκτική επίδοση στο κρεβάτι (για τους λάτρες του anal) σαν city tour αλλά αν δε κάνω λάθος πρέπει να κόστιζε 350 το δίωρο full..Είμαι περίεργος να δώ τι θα χρεώνει τώρα.edit: πιστεύω τώρα ότι λέει την αληθινή ηλικία, εκεί στα 29-30
200 την ωρα στο χοτελ με αναλ μου ειπεδεν ξερω ποιοι δεχονται να πληρωσουν 350 , δεν με νοιαζει ποιοι σκανε τα 250αρια , μαγκια σε οποιους την καταφερνουμε με 200 ... αλλα εγω θα βαλω μια φωτο και τα λογια ειναι περιττα ! cheers αδερφια και μη μασατε στις παπαριες που σας λεει η καθε πεινασμενη
120... κι αν θελει! που θελει αλλιως δεν θα ελεγε <<OK >> ουτε θα εδινε αριθμο κινητου