Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
...και για να συνεχισω τον προηγουμενο συλογισμο , αποκλειεται (λεω ρε παιδι μου ενα σεναριο ) να ισχυει το ακολουθο?
ας υποθεσουμε οτι το προφιλ που υπαρχει στο facebook ειναι πραγματικο και αφορα καποια πραγματικη κοπελα . αποκλειεται καποιος πονεμενος πρωην γκομενος να υπεκλεψε τις φωτογραφιες ( της πραγματικης κοπελας) απο το facebook και με αυτες να δημιουργησε πολλαπλα προφιλ σε mamba , dateplanet κλπ κλπ κλπ τα οποια διαχειριζεται και φλερταρει ταχα με υποψηφιους γαμπρους για να ξεφτιλισει τη κοπελα ? αποκλειεται αυτός που εχει υποκλεψει τις φωτογραφιες και δημιουργησει ψευτικα προφιλ , να ειναι αυτος που πασαρει δεξια και αριστερα το τηλεφωνο της και το email της με υποσχεσεις πηδηματος , ενω η ιδια δεν ειχε ιδεα ???
απλα μια σκεψη κανω ε! διοτι εαν καταλαβα καλα , οτι chat εχει γινει , και οτι φλερτ και υποσχεσεις για σεξ, εγινε μεσα στα chat και τα προφιλ του mamba , του dateplanet κλπ τα οποια δεν ειμαστε σιγουροι εαν τα διαχειριζεται η ιδια η κοπελα !!! απο οσο επισης εχω καταλαβει , οι συζητησεις δεν εγιναν μεσω του πραγματικου της email λογαριασμου που αντιστοιχει στο πραγματικο της προφιλ στο facebook , διοτι ο (πιθανός) κακοβουλος πικραμενος γκομενακος , δεν εχει προσβαση σε αυτα . ακομη και το τηλεφωνο που υποτιθεται οτι εδωσε η ιδια η κοπελα (στον geopa αν θυμαμαι καλα ) δεν παιζει να το εδωσε η ιδια αλλα αυτος που παριστανει πως ειναι η κοπελα , διοτι αν ηταν τοσο λυσαρα , θα απαντουσε εστω και για πλακα . αλλα δεν απανταει, ειτε διοτι εχει δεχθει πολλα κακοβουλα τηλεφωνηματα , ειτε γιατι δεν ειχε ιδεα για την κατασταση... κι αν ειναι πραγματι 22-23 ετων οπως λεει , εχει πανικοβληθει με την κατασταση και το κακοβουλο αστειο που την εμπλεξε καποιος εξυπνακιας .
και να δεις που η φαση πιο πολυ ταιριαζει στο να ισχυει η περιπτωση πρωην πικραμενου γκομενου που αποφασισε να εκδικηθει , παρα να ειναι η ιδια η πιτσιρικα, οποτε αν πραγματι ισχυει κατι τετοιο κακως την πηραμε σβαρνα!
Kαι μόνο που έκατσες πρωί πρωί και σύνθεσες τον παραπάνω συλλογισμό....τα συγχαρητήρια μου!!!!
Σόρρυ όμως παίχτη αλλά μάλλον όμως δεν στέκει!!!!
Και το λέω διότι έχω μιλήσει με άλλη κοπέλα στο mamba η οποία είναι φίλες και μου επιβεβαίωσε ότι το προφίλ της στο mamba είναι αληθινό!!!!
Δεν δίνω άλλες πληροφορίες διότι όπως αποδείχτηκε με τον Νίτρο, υπάρχουν πολλά αρχίδια εδώ μέσα, που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτά που γράφουμε μπας και πηδήξουν τζάμπα.....μιλάμε για την μέγιστη κατάντια!!!!!
Αλλά "Ελληναράδες" δεν είναι?.....η χειρότερη φάρα έχουμε γίνει!!!!
Τις καλημέρες μου!!!!